iPad Air 3 vs.  Microsoft Surface Pro 3 - Sammenligningstabletter

iPad Air 3 vs. Microsoft Surface Pro 3 – Sammenligningstabletter

Vi skal gjøre en sammenligning mellom iPad Air 3-nettbrett vs. Microsoft Surface Pro 3, men gjør det klart at vi er basert på alt vi vet så langt om Apples iPad Air 3, uten å ha bekreftet noen av funksjonene for nå.

Fra Microsoft Surface Pro 3-nettbrettet vet vi allerede mange detaljer og med dem, og hva vi vet om iPad Air 3 så langt, Vi skal gjøre en sammenligning av Microsoft-nettbrettet vs. manzana. La oss begynne.

Design, størrelse og skjermoppløsning

Microsoft Surface Pro 3 har en 11,4-tommers skjerm, med en oppløsning på 2160 × 1440 piksler, mens Apples iPad Air 3 vi vet at den vil ha en 9,4-tommers skjerm, som tidligere modeller og en oppløsning 2048 × 1536 piksler, selv om det kan være enda høyere.

ipad-luft-3-eple-Microsoft-overflate-pro-3-komparativ-2-

Når det gjelder vekten til hver enhet, utgjør Microsoft-nettbrettet 800 gram, en ganske betydelig vekt, selv om størrelsen på nesten 12 tommer må tas med i betraktningen. Samtidig som iPad Air 3 ønsker å være enda tynnere og lettere enn forrige modell, oppholder seg på 440 gram, ifølge den nyeste informasjonen.

Tekniske spesifikasjoner

Microsoft har tenkt på å gi brukerne muligheten til å velge forskjellige modeller av Surface Pro 3, avhengig av kravene og størrelsen på lommen til hver enkelt. Nettbrettet vil bli solgt i tre forskjellige modeller, med forskjellige prosessorer: i3, i5 og i7.

ipad-luft-3-eple-microsoft-overflate-pro-3-komparativ-3

I tillegg vil hver modell ha en mengde RAM-minne, som spenner fra 4 GB for 64 og 128 GB modeller av lagringsplass, til 8 GB for 256 og 512 GB modeller av plass.

Dette er pristabell over de forskjellige modellene av Microsoft Surface Pro 3 i dollar:

  • i3, 4 GB RAM, 64 GB lagring – 799 dollar
  • i5, 4 GB RAM, 128 GB lagring – 999 dollar
  • i5, 8 GB RAM, 256 GB lagring – $ 1.299
  • i7, 8 GB RAM, 256 GB lagring – 1.549 dollar
  • i7, 8 GB RAM, 512 GB lagring – 1 949 dollar

For å konkurrere mot disse maskinvarespesifikasjonene iPad Air 3 kommer utstyrt med en A9X-prosessor med 3 GB RAM. I tillegg vil den bruke en M8-koprocessor for grafikkdelen, mens Microsoft-nettbrettet har 4400, 4200 og 5000 kort fra Intel.

ipad-luft-3-eple-Microsoft-overflate-pro-3-komparativ-4

I tillegg har Surface Pro 3-nettbrettet et SD-utvidelsesspor for Micro SD-kort og en USB 3.0-port. Vi vet allerede at Apple fortsetter å være motvillige mot å introdusere et utvidelsesspor for minnekort i nettbrettene, så i denne forstand vinner Surface Pro 3 ved å tilby muligheten for utvidelse.

Kameraer og batterilevetid

Microsofts Surface Pro 3-nettbrett har to kameraer, hver med 5 Mbps oppløsning, mens iPad Air 3 kan ha et hovedkamera på opptil 8 MP og en front på 1,2 MP.

ipad-luft-3-eple-microsoft-overflate-pro-3-komparativ-5

Når det gjelder batterilevetid gir Surface Pro 3 muligheten for opptil 9 timers Internett-surfing gjennom Wi-Fi, mens iPad Air 3 vil ha opptil 10 timer, selv om du kan øke den nå som vi vet iOS 9 vil inneholde en “strømsparende” modus som kan gi opptil tre timers bruk til kompatible enheter.

Andre aspekter ved iPad Air 3 som skiller seg ut er at nå som de fra Cupertino skal lansere sin nye streamingmusiktjeneste Apple Music, kanskje de vil dra nytte av anledningen og introdusere forbedringer i lydfeltet i iPad Air 3.

Vi har gjort denne sammenligningen basert på ryktene om at vi så langt kjenner til iPad Air 3, men vi kan gjøre en mer kortfattet og presis når vi først kjenner egenskapene til den nye nettbrettet på eplet. Det er planlagt i henhold til den nyeste informasjonen, som Apple kan presentere sin nye iPad Air 3 i neste høstens grunntoner, og kan lanseres senere i år. Vi har gjort denne sammenligningen takket være Day Herald.

Tror du Apple vil presentere iPad Air 3 i år?

Det kan interessere deg: Apple iPad Air 3 vs. Microsoft Surface Pro 4 – Sammenligning