contadores Skip to content

IPad Air ankommer i seksjonen om fornyede produkter i Apple Store Online i USA

Enheter med lite bruk og reparasjon kan kjøpes i Apple nettbutikk

For alle de som ikke vet det, i nettbutikken Cupertino er det muligheten for å kjøpe enheter som nesten ikke har noe å bruke, hva biler kalles forhåndseid. Når det gjelder det kaliforniske selskapet, er disse typer produkter kjent som: “Gjenopprettet og sertifisert”.

Disse enhetene er ikke noe mer enn fra retur av kunder som fant ut at de hadde en mangel. Apple reparerer dem, og siden de ikke lenger kan selge dem som nye, gjør de det som pre -eid, for dem restaurert, med en rabatt på den klare prisen.

For de som allerede har sett på denne delen av Apple Store Online, vil de ha kunnet bekrefte at nesten alle iPad-modellene er tilgjengelige. Vi sier nesten alt, siden i tillegg til aksjen avhenger av tilgjengeligheten, det er visse modeller som ennå ikke er tilgjengelige, for eksempel iPad Air.

buy-ipad-luft-restaurert-en

Apple vil begynne å markedsføre restaurerte iPad Air

Som vi sa, avhenger lageret av disse gjenopprettede enhetene litt av kundens avkastning, og på enheter som Apple godkjenner å reparere. derav ikke når du går og leter, vil du finne det du leter etter.

Til nå hadde ikke Apple autorisert den iPad Air begynte å bli markedsført fra denne delen av butikken, men det ser ut til at dette begynner å endre seg. For øyeblikket begynner de å bli sett i USA, og det ser ut til at i den spanske butikken vil det være nødvendig å vente litt lenger på at de får utseende og kunne skaffe seg dem.

buy-ipad-luft-restaurert-2

Renoverte produkter kommer fra retur for mindre feil

Epleenhetene som finnes i denne delen av Apple Store Online kommer fra retur fra kunder som har lagt merke til at de har en viss feil. Disse feilene kan være maskinvare, fysisk eller til og med programvare. Vel alle de som kan, repareres og markedsføres på nytt.

I Spania har disse produktene en 15% rabatt på normalprisen av salg til publikum. Selv om de har blitt reparert enheter, har de samme garantier for produksjonsfeil som en ny enhet: De har ett års begrenset garanti og to år som loven krever (dette er ikke at de har tre år, men det første året med begrenset garanti er inkludert i det første året med lovlig garanti).

buy-ipad-luft-restaurert-3

Har du noen gang kjøpt et renovert produkt fra Apple Store Online? Hvordan har opplevelsen vært? Noen problemer? Vi vil gjerne vite din mening, legg igjen en kommentar!