iPad Air, de beste videoanmeldelsene dine

Det er mindre enn endelig det nye iPad Air Jeg ankom det spanske territoriet. Vi vet allerede alle funksjonene, men jeg er sikker på at det fortsatt er mange brukere som er i tvil om de skal kjøpe den eller ikke. Derfor vil jeg ved denne nye anledningen dele med dere alle, som etter min smak har funnet de beste videoanalysene av denne iPad Air publisert til dags dato. Så lar jeg deg være med alle sammen.

iPad Air, de beste videoanmeldelsene dine

iPad Air, de beste videoanmeldelsene dine

IPad 5 eller det som nå er kjent som iPad Air Det har vært gjenstand for alle slags rykter og kritikk før lanseringen, og før den til og med offisielt setter foten ned på spansk territorium, bringer vi deg en serie komplette og utmerkede videoomtaler, slik at du kan bestemme om du vil få den nye. Apple-nettbrett.

Skjermen på denne nye iPad Air er fremdeles av retina-typen og når en total størrelse på 9,7 tommer, selv om enhetens rammer er redusert betraktelig så vel som tykkelsen og totalvekten.

Uten tvil, og som navnet antyder, denne nye iPad AirDet føles som en fjær når vi holder den i hendene. Komfort, ergonomi og kraft, nå innen alles rekkevidde.

Uten å gjøre dette mye lenger, nedenfor lar jeg deg være med videoene slik at du kan se det med egne øyne.

¿Hva synes du om disse interessante videoene? ¿Du har allerede klarlagt om du vil skaffe denne nye iPad Air eller ikke?