iPad Air mottar kritikk fra Lumia 2520

Teknologi og en god frokost om morgenen. Jeg tror dette er ting som vi alle liker i dag, og det er dette finnen ønsket å reflektere i sin nye reklamemelding for Nokia Lumia 2520 hvor de i tillegg håner de nylig iPad Air fra Apple. Vil du se resultatet? Alle detaljene nedenfor.

iPad Air mottar kritikk fra Lumia 2520

iPad Air mottar kritikk fra Lumia 2520

Selv om navnet på iPad Air ikke er direkte nevnt i videoen, er det mer enn tydelig at i denne nye markedsføringsmeldingen ønsker Nokia å demonstrere fordelene med sin nye enhet sammenlignet med det nylige Apple-nettbrettet.

Blant disse skiller seg ut at din nye Nokia Lumia 2520 har en noe større skjerm, den er lettere, i tillegg til at den har et praktisk og behagelig tastatur som vil lette skriveoppgaver uten å neppe øke vekten på enheten.

I tillegg ser vi også hvordan motivet i videoen klager over den lille autonomien til dette iPad Air mens jenta som har den nye Lumia 2520 klarer å tilbringe timer og timer foran enheten uten å måtte laste den på nytt.

På slutten av videoen ender emnet opp med å lure: Hva om jeg hadde kjøpt feil nettbrett?

Uten tvil, en annen kommersiell kampanje som baserer sin “strategi” på å “angripe” enhetene i hovedkonkurransen for å demonstrere på noen måte at deres overgår dem i alle aspekter. Døm selv …

Og du,Du er fra Nokia Lumia 2520 eller iPad Air?