contadores Skip to content

IPad Air og iPad mini Retina har fremdeles 1 GB RAM

Den nye iPad-en har 1 GB RAM

Denne fredagen 1. november skal den nye iPad Air og iPad mini Retina være i salg i Apple Store-butikker i 41 land. Hvis du følger med Apple-produkter, vil du vite at Apple aldri gir detaljer om den interne maskinvaren til iPhone og iPad, vi må alltid vente til noen nettsider som iFixit “mage

ipad-air-vs-mini

Imidlertid kan en samtale av en bruker med Apples helpdesk gi oss interessant informasjon, før de nye nettbrettene til og med skal selges. I følge teknikeren som ivaretar brukeren, Den nye iPad Air og iPad mini Retina inneholder 1 GB RAM.

IPad Air og iPad mini Retina har 1 GB RAM, vil det være nok?

Selv om det ikke er bekreftet av Apple, tilsynelatende de nye iPadene har også 1 GB RAM. Mens de kommenterer Phonearena, var det forventet, siden iPhone 5s, som også har A7-prosessor, har 1 GB RAM.

iPads-1GB-RAM

For å sikre at vi blir nødt til å vente på at et selskap som iFixit skal demontere de nye iPadene og sjekke mengden RAM som de nye enhetene har, men jeg tror vi kunne bekrefte, uten frykt for å ta feil, at de nye iPadene har 1 GB RAM, spesielt hvis vi tar hensyn til historien til Apple.

Vi vet at Apples maskinvare aldri har blitt karakterisert som den beste på papiret. Akkurat nå så vi bare hvordan Nexus 7 II har en 4-kjerners prosessor, sammenlignet med dual-core iPad mini Retina og iPad Air, og 2 GB RAM, sammenlignet med gigaen vi snakker om iPad mini Retina og iPad Luft.

ipad-luft-white

Hvis du ser på ytelsestestene vi har sett av iPhone 5s mot Android-rivalene, har vi imidlertid ingen grunn til å bekymre deg. Til tross for at den har en dual-core prosessor og 1 GB RAM, er iPhone 5s langt mer enn smarttelefoner med 4 eller flere kjerner og mye RAM, og viser dermed at ikke alt er maskinvare.

Minneadministrasjonen som iOS gjør er ekstraordinær. Ingen Android-enheter kan administrere minne som dette, fordi systemet brukes av mange smarttelefoner av forskjellige merker, så de må ty til maskinvare med mye høyere egenskaper.

Hva tror du? Tror du at 1 GB RAM i dag er nok? Fortell oss dine inntrykk.