iPad Air og iPad Mini Retina vil være tilgjengelig med DoCoMo 10. juni

Den japanske operatøren NTT DoCoMo vil distribuere iPad Air og iPad Mini fra 10. juni

Apple og NTT DoCoMo har kunngjort gjennom en offisiell uttalelse at Fra og med 10. juni begynner den japanske operatøren å distribuere iPad Air og Mini Retina. Som du vil huske, da Apple lanserte iPhone i Japan, distribuerte ikke denne operatøren før en tid senere oppnådde en avtale med amerikanerne. Nå vil Apple-smarttelefonen få selskap av sine to berømte nettbrett som de håper å kunne registrere et stort salg.

Det må sies at i merknaden de prøvde å fremheve de flotte funksjonene som iPad Air og Mini Retina har, som 64-bit A7-brikken, kvaliteten på Retina-skjermen og den lette og kompakte designen til begge.

buy-ipad-air

Denne nyheten overrasker oss imidlertid ikke helt siden mange analytikere fra industrien forventet at dette skulle skje siden NTT DoCoMo signerte avtalen med Apple om å distribuere iPhone i september i fjor.

IPad Air og Mini Retina vil være tilgjengelig med 4G

DoCoMo er den største operatøren i Japan, og som skjedd med iPhone kommer den i spill senere enn resten av konkurrentene i landet som SoftBank og KDDI operatører, som har distribuert de nye iPadene i noen tid .

Både Air og iPad Mini 2 vil kunne glede seg over 4G LTE “Xi” -nettverket av selskapet, beskrevet av DoCoMos egen administrerende direktør og president som det mest pålitelige høyhastighetsnettverket i hele nasjonen. Kaoru Kato, som er det denne administrerende direktøren heter, kommenterer at de er sikre på at kundene deres vil like å bruke Apple-nettbrett, mens nye kunder vil kunne glede seg over dem takket være deres nye faktureringsplan.

retina-skjerm-ipad-mini

Vi har nylig kommentert at DoCoMo var blitt en viktig brikke for iPhone-salg i Japan, siden det var den største operatøren, tar det en stor del av salget av denne enheten, og klarer å posisjonere iPhone som den bestselgende smarttelefonen i landet over Samsung og Sony.

For hans del, Tim Cook har uttalt at de er veldig glade for at iPad blir med iPhone i NTT DoCoMo-nettverket, siden resultatene oppnådd med iPhone har vært veldig gode, og de forventer at nettbrettet skal følge den samme banen.

Forhåndsreservasjoner åpner 2. juni

For å konkludere, understreker AppleInsider at selv om iPad Air og Mini Retina ikke offisielt vil begynne å selge på DoCoMo før 10. juni, vil de mest utålmodige brukerne kunne lage en Forhåndsbestilling starter neste mandag 2. juni. I tillegg må det sies at selskapet har lansert en kampanje som de gir 100 DoCoMo-poeng, eller omtrent $ 100 kreditt, til nye kjøpere av familieplanen som har flere linjer og får to eller flere iPad-er.