contadores Skip to content

iPad Air oppnår dobbelt så høy score som iPad 4 i testene med den første ytelsen

IPad Air er 87% raskere enn forrige modell

Langt fra alle samtalene som har kritisert eller berømmet Apples 64-biters chip, A7, er sannheten at den er veldig, veldig kraftig. Allerede på iPhone 5s kunne vi vite at ytelsen var 30% raskere enn den forrige iPhone 5. 30% er en ganske betydelig forskjell, men, Hva om vi snakker om nesten 90% mer ytelse? I følge nylige benchmarks, er det hva endringen fra en iPad 4 til en Air betyr.

performance-ipad-air

Til tross for at iPad Air vil nå publikum denne fredagen 1. november, har noen privilegerte den allerede. Apple gir enheter til innflytelsesrike journalister for å teste og publisere sine meninger. Etter noen dagers bruk har de første Geekbench-testene dukket opp, referansenummeret i ytelsestesting av denne typen enheter, Air-prosessoren. Overraskelsen har vært kapital når de har innsett at den er 100MHz kraftigere enn iPhone 5s. Til tross for å være den samme prosessoren, ser det ut til at Apple har brukt det som er kjent som overklokking, det vil si opplasting revolusjoner til prosessoren.

Mens iPhone 5s-brikken kjører på 1,3 GHz, den til iPad Air når opp til 1,4 GHz. Når det gjelder prosessorhastighet, forutsetter dette at det er det 87% raskere enn forgjengeren og opptil 6 ganger raskere enn iPad 2, fortsatt til salgs. Utvilsomt øker hastigheten på prosessoren at den bruker mye mer energi, men siden Airs batteri er betydelig større enn for iPhone, er det fullt mulig. Til tross for at du har et beist inne, vil nettbrettet ditt fortsette å vare i omtrent 10 timers bruk, noe som ikke er dårlig.

IPad Air er opptil 6 ganger raskere enn iPad 2

ipad-air-tim-cook

Det som ikke er kjent ennå, er hvor mye RAM enheten har, selv om ryktene snakker om 1 GB. Vi vet heller ikke om denne samme 1,4 GHz-prosessoren vil bli båret av Mini Retina, selv om den på grunn av den lovede autonomien helt sikkert må “samsvare”Med 1,3 GHz-varianten. Det som er åpenbart er at, For € 100 forskjellen det er, er en iPad 2 ikke lønnsom i forhold til en Air som er 6 ganger raskere.

Som de minner oss om fra Appleinsider, går iPad Air i salg denne fredagen, og i mange butikker kan den kjøpes fra 8 om morgenen. Et godt tidspunkt å fornye utstyret ditt, enten det er en datamaskin eller et nettbrett, siden du med den kraften ikke vil gå glipp av noe fra det andre utstyret ditt.

Og du, skal du kjøpe den nyeste iPad-modellen, eller vil du velge en annen modell?