contadores Skip to content

IPad Air overgår konkurrenter i batterilevetiden

IPad Airs autonomi finner ingen konkurranse i det nåværende markedet

De batteriets varighet enheter er et aspekt som a tilfredsstillende brukeropplevelse eller føre til virkelig frustrasjon og avvisning overfor dem. Selv om produsenter ofte skryter av autonomitiden til batteriene og uten å kunne hevde at dataene de tilbyr er falske, er det verdt å ta en titt på fra tid til annen på tredjepartstestene utenfor selskapene, der de gjenskaper, mer pålitelig, vilkårene for bruk av brukere.

Nylig en serie av tester der forskjellige aspekter ved drift av de beste nettbrettene ble verdsatt (se bilde). Selv om iPad Air ikke klarte å vinne førsteplassen når det gjelder hastighet, med tanke på batterilevetid, han hadde ingen rival. Testen differensierte bruken av tabletter i Internett og bruk visualisering video.

ipad-air-supera-rivaler-bateria

I Internett-delen tok både iPad Air (11 timer), iPad Mini Retina (litt over 10 timer) og iPad 2 (nesten 10 timer) de tre beste plasseringene i analysen. Bortsett fra overlegenhet overveldende av settet med Apple-enheter, kan vi fremheve to ting.

iPad Air, iPad Mini Retina og iPad 2 nettbrett med større autonomi ved å bruke dem til å surfe på Internett

Den første er forskjell på 2 timer som vedlikeholder iPad Air med hensyn til den første enheten “ikke Apple” i sammenligningen, nærmere bestemt Tesco Hudl, godt under spesifikasjoner og fremfor alt det nesten Tre timer der den slår Galaxy Note 10.1 og Kindle Fire HD 8GB, helt til den når 4 timers mellomrom med Nexus 7.

Og det andre er ekstraordinære 590 minutter som tilbyr autonomi iPad 2 som, husk, er et nettbrett med 3 års levetid og som helt sikkert vil fylle eierne av denne enheten med tilfredshet.

ipad-air-supera-rivaler-bateria-2

I videoseksjonen fortsetter iPad Air å opprettholde første stilling (wow! nesten 13 timer), med en stor skål med popcorn kunne du se omtrent 8 filmer og glemme kabelen. IPad 2 er i en ærefull fjerde plassering med 11 timers kontinuerlig avspilling, veldig nær Nexus 7. Og iPad Mini Retina, i motsetning til større nettbrett, som kan ta større nytte av plassen og ha muligheten til å utstyre kraftigere batterier, påvirkes av størrelsen og tilbyr “bare” 10 timers autonomi.

Avslutningsvis fortsetter Apple å gjøre det bra, og har klart å kombinere ultra-tynt design, a bra batteri, og fremfor alt det, dette blir veldig bra med iOS 7.

Er enheten identifisert med disse dataene?