iPad Air, som sammenligner sin størrelse mot konkurransen

Den nye iPad Air Apple har vært tilgjengelig i noen dager, og det er allerede mange forbrukere som er interessert i å få en kopi av enheten. Et av de mest “analyserte” aspektene av forbrukere når de kjøper en ny enhet, er utvilsomt deres størrelse. Med dette ønsker vi i dag å dele med dere alle en fantastisk sammenlignende video som viser oss størrelsen på denne nyere iPad Air mot den mest aktuelle konkurransen. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

iPad Air, som sammenligner sin størrelse mot konkurransen

iPad Air, som sammenligner sin størrelse mot konkurransen

De mest forbedrede aspektene ved dette nye iPad Air deres dimensjoner og vekt er uten tvil. Og er at Wi-Fi-versjonen av denne når en totalvekt på 465g mens 3G-versjonen utgjør 478 gram. Når det gjelder dimensjonene, er disse 240 mm x 169,5 mm x 7,5 mm.

Utvilsomt, sett på denne måten, står vi overfor ganske lovende data som gir oss mindre vekt og større komfort når vi transporterer dem hvor som helst. Men det er ingenting som å se størrelsen på video sammenlignet med andre enheter på markedet i dag.

Derfor legger vi deg igjen med den aktuelle videoen, slik at du kan bestemme selv.

For det første er det ikke overflødig å fortelle deg at videoen begynner med å fremheve at dette iPad Air Den er 28% lettere, 20% tynnere og 3/4 smalere enn iPad 4. Når du har sagt alt dette, og uten mye mer underholdning, så lar vi deg sammenligningen.

¿Hva synes du om de generelle dimensjonene til denne nye iPad Air?