contadores Skip to content

IPad Air vant Årets beste nettbrett på MWC 2014

Til tross for fraværet av Apple på MWC, har iPad Air fortsatt blitt valgt som årets beste nettbrett på GSMA Awards

Selv om Apple har vært lenge uten å gå til andre teknologiske begivenheter enn de som er holdt av seg selv, forstyrrer det ikke det Produktene blir fortsatt tildelt på forskjellige arrangementer og konferanser som feires over hele kloden. I denne anledningen, i anledning Mobile World Congress som ble holdt i Barcelona, ​​den viktigste teknologihendelsen relatert til smarttelefoner i verden, er iPad Air blitt utropt til årets beste nettbrett.

GSMA Awards er høyt anerkjent i sektoren og publiserer årlig en liste over årets beste teknologiprodukter. Denne gangen, Det fornyede Apple-nettbrettet har fortsatt å bli valgt som det beste i 2013. En pris som er spesielt viktig hvis vi vurderer det store tilbudet av nye nettbrett med flotte funksjoner som ble lansert i løpet av det siste året.

Imidlertid har ikke alle Apple-produkter som konkurrerte i andre kategorier blitt tildelt på samme måte som iPad Air. For eksempel, i kategorien årets beste smarttelefonVinneren var ikke iPhone 5’ene, men HTC One, en av de viktigste innsatsene til HTC for å vinne en plass i segmentet av high-end smarttelefoner, har seiret.

ipad-air

Som sagt har GSMA Awards samlet et stort kategori av kategorier, og det er interessant å se på dem. For eksempel, i kategorien den billigste smarttelefonen på markedet (i verdi for pengene) finner vi Nokia Lumia 520, til en pris under $ 150.

IPhone 5s får ikke prisen for årets beste smarttelefon, men dette gjelder HTC One

En annen av de mest interessante prisene er den mest innovative enhetsprodusent-kategorien, som denne gangen er tildelt LG. Uten tvil er LG G2 et veldig interessant apparat og demonstrerer LGs store innsats for å etablere en konkurransedyktig rekke enheter.

bak-kamera-iphone5s

Som vi har sett i iMore, fører de få offisielle hendelsene som Apple kaller gjennom året til at apple boys blir savnet på denne typen teknologimesse. Samsung flyttet allerede fanen i går, Hvor lenge vil Apple-brukere måtte vente på å se nye produkter? Server venter fremdeles på håpet om å se en hovednote før WWDC.