IPad Air vil være tilgjengelig fra 1. november. Er det verdt det å oppgradere?

Er det verdt å oppgradere til en av de nye iPad Air?

Å introdusere et nytt Apple-produkt er et show i seg selv. Hver enhet som vises fremkaller alle slags kommentarer. Fra de mest tøffe tilhengere som begynner å traske gjennom lommebøkene og står i kø den første salgsdagen for å skaffe seg den nye gjenstanden for lyst, til de som ser det som et annet innfall for de som ønsker å bruke noen euro på noe de ikke trenger.

ipad-luft-white

Vi kommer til å bryte ned noen av egenskapene til den nye iPad Air, slik at hver enkelt bestemmer om det er verdt det eller ikke.

Størrelse er viktig

ipad-air-vs-mini

Og vekten. IPad Air veier i underkant av et halvt kilo. Dette kan virke som en mindre detalj, men de som bruker mye tid på å bruke nettbrettet vil merke forskjellen. Det har kanskje hendt deg noen ganger at du leste en veldig tykk bok, og når du er ferdig med den, har du startet en lysere bok. Du merket sikkert forskjellen på deg og biceps.

Den er også tynnere. Det gjør egentlig ikke så stor forskjell når du holder den i hendene, men det gjør det lettere å legge den i lommen eller vesken uten å klemme den mer enn du burde.

Hastighet

chip-a7-apple-think-a-tsmc-e-intel-1

IPad Air har to ganger CPU og grafikkytelse enn fjerde generasjon iPad. 64-bits prosessoren gjør Apple-nettbrettet til det første i sin klasse. Spesielt nyttig hvis du er glad i spill eller programmer som krever større teknisk kapasitet, for eksempel videoredigering eller musikk.

Disse funksjonene kan resultere i en ny og kraftigere generasjon applikasjoner for iPad, spesielt for profesjonelle.

Trådløs ytelse

ipad-luft-omriss

Takket være doble antenner og teknologi Mobil-In-Mobile-Out (MIME) iPad Air er dobbelt så rask til å koble til og overføre data via en WiFi-tilkobling. I tillegg bruker LTE-modeller flere band enn noen gang. Takket være dette kan vi koble til nettverket til praktisk talt alle land i verden uten for mange problemer.

Pris

ipad-air-priser

Den første iPad-en ble lansert for 3 år siden, de minner oss på PadGadget, som ga ut sin billigste modell (med WiFi og 16 GB) til en pris av 499 dollar, i Spania 479 euro. Den nye iPad Air, 8 ganger raskere, lettere, tynnere og med en forbedret pikktetthet, opprettholder fortsatt den samme prisen.

Og det er at Apple fortsetter å satse som i begynnelsen for å opprettholde prisen og forbedre fordelene når det er mulig.

Etter denne gjennomgangen av de viktigste funksjonene er det din tur å bestemme om de er nok grunner til å kjøpe den nye iPad Air, eller om du tror de fortsatt ikke er nok for deg. Får du en av de nye iPad Air? Hvis ikke, hva mangler du?