contadores Skip to content

iPad Air vs iPad mini Retina vs iPad mini i video

La oss sammenligne ytelsen til iPad Air, iPad mini Retina og første generasjon iPad Mini

IPad-familien er allerede komplett for i år. Forrige tirsdag 12. november bestemte Apple seg for å lansere den siste av nettbrettene som var i påvente, iPad mini Retina. Den nye “lille fyren” Det er et autentisk kunstverk av teknologi. I en veldig inneholdt størrelse inkluderer den en imponerende skjerm med en oppløsning på 2048 x 1536 piksler og en tetthet på 326 dpi, det vil si det samme som iPhone 5c og iPhone 5s.

test-speed-ipad-mini-luft-retina

I tilfelle du vil sammenligne, tilbyr iPad Air en pikktetthet på 264 dpi, selv om forskjellen er virkelig umerkelig for det menneskelige øyet. Saken endres når denne sammenligningen blir gjort med den første generasjonen iPad mini, og bildet av Retina-modellen er mye mer definert, lyst og skarpt.

IPad Air, iPad mini Retina og iPad mini hastighetstest

I tillegg til denne imponerende skjermen, inkluderer den nye iPad mini Retina også den kraftige 64-biters A7 SoC og M7-bevegelsesprosessoren som Apple debuterte på sin nyeste smarttelefon. Den eneste forskjellen på maskinvarenivå mellom iPad mini Retina og storebroren, iPad Air, er i tillegg til skjermen prosessorens klokkehastighet. IPad Air kjører på 1,39 GHz mens iPad mini Retina kjører på 1,26 GHz.

Neste gang ser vi en video, laget av RedmondPie, der de forskjellige nettbrettene som Apple for øyeblikket har til salgs sammenlignes (Apples iPad2 mangler, men på maskinvarenivå er den den samme som iPad mini):

I videoen kan vi først se en sammenligning av nettbrettene på et eksternt nivå, og deretter fortsette å se en ytelsestest. Som du kan se, iPad Air oppnår den høyeste poengsummen, tett fulgt av iPad mini Retina. Den første generasjonen iPad mini oppnår tydeligvis et mye lavere resultat.

En annen av testene viser oss det iPad Air er nesten fire ganger raskere enn den originale iPad mini. Men mens de kommenterer iPadAdvice, er videoen ikke begrenset til ytelsestester, de viser oss også lastehastigheten til websider (som nærmest er øyeblikkelig på iPad Air) og utførelsen av spill, og demonstrerer nok en gang at Hvis du spiller mye med nettbrettet ditt, er det beste valget iPad Air eller iPad mini Retina.

Hva synes du om sammenligningen?