iPad Air vs Samsung Galaxy Note 10.1 på video

To av de mest ønskede og populære nettbrettene for øyeblikket er uten tvil de nye iPad Air Apple og Samsung Galaxy Note 10.1. Og det er at disse to enhetene er bærere med høye nivåegenskaper som lar dem bevege seg gjennom et hvilket som helst område på en veldig flytende måte. Med dette er jeg nesten sikker på at det er mange mennesker som akkurat nå nøler med å kjøpe disse to enhetene, og herfra, for å hjelpe deg litt i avgjørelsen din, nedenfor gir vi deg en fungert og interessant videosammenligning som vil gi en bred oversikt over hovedaspektene ved begge enhetene.

iPad Air vs Samsung Galaxy Note 10.1 på video

iPad Air vs Samsung Galaxy Note 10.1 på video

I tidligere innlegg har vi skrevet ganske mye om egenskapene til disse nye iPad Air og Samsung Galaxy Note 10.1. En av hovedforskjellene er selvfølgelig operativsystemet. Og er at det nye iPad Air Apples kjører under iOS mens Samsungs nye Galaxy Note 10.1 åpenbart gjør det under Android.

Dette i seg selv kan allerede være en avgjørende faktor for mange kjøpere som føler seg “lojale” til en plattform og ikke ønsker å endre på noen måte. Men hvis du tvert imot er en av de forbrukerne som ikke har noe imot å endre operativsystemet, uten tvil anbefaler vi denne komparative videoen så du kan sette pris på fordeler og ulemper ved disse iPad Air og Samsung Galaxy Note 10.1.

Videoen det gjelder er produsert av gutta på PocketNow og har en total varighet på 11 minutter. Dette, og i likhet med de aller fleste, har vært vert på YouTube, så nedenfor deler vi lenken slik at du kan se den med egne øyne.

Når videosammenligningen er sett i sin helhet,Du har allerede noe mer tydelig? ¿Samsung Galaxy Note 10.1 eller iPad Air?