Uncategorized

IPad-applikasjoner for å lære det grunnleggende

Lær det grunnleggende med disse iPad-appene

I dag gir vi deg noen av de beste applikasjonene som vi kan finne i App Store hvis vi vil at de små i huset skal lære det grunnleggende. Vi henviser til skrive, lese og utføre grunnleggende matematikkoperasjoner.

MathBoard Det er en applikasjon som Apple selv anbefaler for grunnskoleelever for å få mest mulig ut av iPad. Den vil lære deg hvordan du kan flytende med de fire grunnleggende operasjonene: tillegg, subtraksjon, multiplikasjon og deling.

Introduksjon til matematikk, av Montessorium, er opprettet av et team av lærere og foreldre. I tillegg til å lære deg de grunnleggende operasjonene, vil du kunne forbedre skrivingen og forståelsen av tallene fra 0 til 9.

Tegn alfabetet Det vil lære deg å skrive metodisk, men samtidig morsomt. Takket være iPad-berøringsskjermen kan husets minste spore bokstavene i morsomme øvelser som vil hjelpe dem med å forbedre skrivingen.

Lær å lese er en applikasjon som barn kan forbedre leseevnen sin uten at en voksen trenger å føre tilsyn med den. Det har vært blant de beste utdanningsappene i forskjellige land.

Lær å lese Den har et navn som ligner det forrige, men det er ikke den samme applikasjonen. Takket være det vil barna dine få ekstra hjelp til å mestre kunsten å lese perfekt. Det er basert på tegninger og gåter for å gjøre læring morsommere.

Du vil være enig i at iPad viser hver dag at det er et ideelt verktøy for å hjelpe mennesker i alle aldre til forbedre studievanene og læringsevnen.

Se + APPS iPad og iPad mini

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK