Uncategorized

IPad-applikasjoner som vil hjelpe deg med tilbake til skolen

Tilbake til skolen og apper for iPad

Returen til skolen begynner å komme nærmere. Heldigvis for oss er iPad et utmerket apparat, ikke bare for å studere, men også for å delta i klassen. Fra lagring av viktige filer, til læring av matematikk og kjemi, skriving, notater og mange andre ting du kan gjøre med den omfattende katalogen over iPad-applikasjoner som du kan finne fra App Store. Fra iPadizate ønsker vi å vise deg beste apper for utdanning.

Dropbox

 dropbox_ipad

Før vi begynner med de spesifikke programmene for utdanning, må vi navngi den allestedsnærværende Dropbox. Som vi allerede vet, siden vi har snakket om denne appen ved utallige anledninger, Dropbox er et fillagringssystem i skyen. Med Dropbox vil du umiddelbart kunne ha alle filene du trenger, og kunne få tilgang til dem fra alle enheter med internettforbindelse. Den gratis kontoen har en lagringsplass på 2 GB, nok for enhver student. Dropbox kan ikke mangle på noen iPad.

iStudiez Pro

 istudiez_pro_ipad

iStudiez er en perfekt iPad-app for å holde oversikt over timeplanene dine, forfallsdato, lekser og mer. Når en viktig dato nærmer seg, vil iStudiez sende deg varsler for å varsle deg. iStudiez vil hjelpe deg med å holde deg organisert gjennom hele skoleåret.

Hvis du vil prøve iStudiez, har du en gratisversjon som begrenser ledelsen til 1 semester, 3 kurs, 5 klasser per kurs, 7 fag, 5 lærere og 2 ferieperioder. Hvis du liker det, koster den ubegrensede versjonen bare € 0,79.

Khan Academy

 khan_academy_ipad

Med Khan Academy vil du ha det tilgang til mer enn 2700 videoer på alle slags fag, fra førskole til avansert vitenskap, humaniora, historie og mye mer. Du kan laste ned videoene for å se dem frakoblet, vær oppmerksom på hva læreren sier ved hjelp av de integrerte undertekstene og oppnå når du lærer. Det er også en gratis applikasjon.

Flashcards +

Vi så det allerede i artikkelen der vi viste deg 10 applikasjoner som hjelper deg å lære. En av de vanligste teknikkene for å studere er å bruke kort. Med Flashcards + -appen for iPad kan du ta farvel med kortbatterier og bruke dem elektronisk. Med Flashcards + vil du selvfølgelig ha kortene dine uansett hvor du går, slik at du kan studere hvor som helst.

CaptureNotes 2

 capturenotes_2_ipad

CaptureNotes 2 er et notat-applikasjon designet spesielt for studenter. I tillegg til muligheten til å ta notater for hånd (bedre med en Stylus), lar CaptureNotes 2 deg også ta opp lyd og ta bilder som kan legges til notater. I tillegg til dette kan vi importere PDF-filer og kommentere dem med vår egen håndskrift. Det er mange apper i App Store for å kommentere PDF-filer, men vi anser CaptureNotes 2 for å være det beste for studenter som det Lar deg organisere arbeidet ditt i personlige notatbøker og mapper.

sider

 sides_ipad

Vi kjenner alle til Pages, Apples tekstbehandler. Applikasjon fullstendig tilpasset vår iPad for å skrive så behagelig som mulig. Hvis du har en Mac med OS X Mountain Lion, kan du også synkronisere arbeidet ditt ved å bruke iCloud, slik at du kan begynne å jobbe på skolen med nettbrettet og fortsette hjemmefra med Mac-en.

Elementene: En visuell utforskning

 the_elements_ipad

Lærer du kjemi? Da må du ha denne applikasjonen på iPad-en din. Elementene inneholder den periodiske tabellen over elementene som viser deg et utvalg av hvert av elementene du kan samhandle med. Grafikken og bildene Elements bruker er fenomenale og hjelper deg med å ønske å oppdage mer om elementene.

Anatomi og fysiologi GJENTE: Skjelett og muskulatur

 anatomy_physiology_revealed_ipad

Biologiklasser? Vi har også den ideelle applikasjonen din. Anatomi og fysiologi vil hjelpe deg å lære skjelett- og muskelsystemer i menneskekroppen. Den har et veldig forsiktig brukergrensesnitt, fullt av lag med mer enn 5000 anatomiske strukturer, videoer og animasjoner. Du kan “skrelle” menneskekroppen i lag, som om det var en løk, for å oppdage de forskjellige strukturene som utgjør kroppen. Appen har mange interaktive lysbilder, radiologiske bilder, høykvalitetsvideoer og animasjoner som viser muskelhandlinger, leddbevegelser og anatomiske forhold. Og hvis du tør, har du til og med en konkurranse for å teste kunnskapen din.

Rask graf

 quick_graph_ipad

Hvis matte er din greie, kan det hende at Quick Graph kan hjelpe deg. Denne applikasjonen lar deg tegne flere ligninger samtidig, endre farge, spore langs dem og mye mer. Quick Graph støtter 2D- og 3D-grafer i rektangulære og polare former.

Wolfram Alpha

 wolframalpha_ipad

Wolfram Alpha er en applikasjon som er mye brukt av matematikkstudenter, selv om den også fungerer for andre vitenskaper som statistikk, historie, kultur, media, medisin, teknologi, lingvistikk og mange flere. Det tilbyr et utmerket grensesnitt for å søke gjennom den enorme databasen med informasjon. Spesielt inkluderer tastaturet en serie matematiske symboler som Ellers ville de være umulige å skrive.

iBooks

 ibooks_ipad

En applikasjon som iBooks kunne selvfølgelig ikke mangle. Å bære bøker og bøker i ryggsekken eller i hånden er ikke praktisk, bedre å ha iPad med iBooks. Selv om det er vanskelig for deg å finne lærebøkene I iBookStore kan du finne pedagogiske bøker om forskjellige emner. Det meste av vanlig litteratur er også tilgjengelig på iBookStore.

iTunes U

 itunes_u_ipad

Med iTunes U kan du få tilgang til kurs ved universiteter og skoler. Disse kursene er helt gratis, og noen inkluderer til og med evalueringer. iTunes U og lærere leverer kursmaterialet, inkludert lyd, video, bøker, dokumenter, presentasjoner og applikasjoner. iTunes U inkluderer over 500 000 gratislesninger, videoer, bøker og andre ressurser om tusenvis av emner.

Dette er bare noen av de tusen appene dedikert til utdanning som du kan finne i App Store. Tror du at vi har lagt igjen noen viktige ting? Fortell oss i kommentarene.

Del denne artikkelen med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!

Spor | iMore

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK