contadores Skip to content

IPad-bruk faller i desember, men fremdeles dominerer markedet

IPad fortsetter å dominere nettbrettmarkedet

I følge ulike rapporter fra forskjellige selskaper har denne julen salget av iPad gått ned, selv om det fortsetter å lede tablettmarkedet. Omvendt, salget av Android-enheter har økt på en veldig viktig måte.

NPD Group-rapporten påpeker at salget av iPad økte 2,6% i julehøytiden, noe som kan oversettes til millioner nye Apple-eiere.

Men selv om dette er et positivt faktum for eplebedriften, er det ikke så positive dataene som indikerer at salget av nettbrett med Android-operativsystem økte 160% i julen.

ipad-air

En annen rapport, i dette tilfellet fra Chikika Insights, sammenfaller mer eller mindre i dataene om salget av nettbrett i denne romjulen. Han bemerker at utnyttelsen av iPad falt 1,3% etter jul, sammenlignet med Amazon-nettbrett, som økte 0,6 prosent. Med disse dataene kan det sies at Apple-nettbrettet har fått det største fallet i utnyttelsen av shoppingsesongen etter ferien.

Dataene som ble brukt av Chitikas rapport ble samlet inn kl spore millioner av besøk generert på websider via smarttelefoner og nettbrett, fra 20. til 29. desember, i USA og Canada.

De lave kostnadene ved Amazon-nettbrettet kan være nøkkelen til økningen i salget av enheter med Android

Chitika relaterer økningen i salget av nettbrett med Android til den rimelige prisen på Amazon Kindle. Dette gjør enheten være mer attraktiv når du tenker på en gave for noen.

del-bruk-nettbrett

Den andre databehandlingsgiganten, Microsoft, har også sett hvordan salget økte sammenlignet med i fjor, som gjør det til den fjerde støtten for Internett-trafikk i USA.

Til tross for disse positive dataene for disse merkene, er iPad den som fortsetter å lede tablettmarkedet. Det gjenstår med 76,8% av den totale webtrafikken generert i løpet av de overvåkede dagene. Den neste konkurrenten, Amazon, nådde 9,4%.

Apple kan ikke stole på og må fortsette å jobbe hardt for å opprettholde ledelsen

ipad-air-nexus-10-kindle-fire-hdx

I tillegg til data om bruk av Internett gir Chitika-rapporten en prediksjon om nettbrettmarkedet: fordi det er flere enheter på markedet, vil det være vanskelig for Apple å opprettholde førsteplassen i markedet i fremtiden, som påpekt av Padgadget.

Selv om Apples iPad sannsynligvis ikke vil gi opp å være på toppen av Internett-trafikkontroll for nettbrett i overskuelig fremtid, har Amazons Kindle Fire prestert veldig bra for andre år på rad og Microsofts bemerkelsesverdige økning år etter år, fra 0,4% til 2,3%, understreker markedets mer åpne natur”Uttaler Chitika-rapporten.

For disse indikasjonene kan ikke Apple slutte å jobbe hardt med produktene sine, siden det, som vi har sett, har tøffe konkurrenter. Vil noen lykkes med å fjerne iPad fra tronen?