IPad dominerer online shoppingstrafikk og inntekter generert

Til tross for økende konkurranse i nettbrettmarkedet, Apple iPad Det fortsetter å representere hele 89,28% av trafikken på nettbasert shopping og genererer også mer penger for hver bruker enn noen annen plattform.

IPad er kongen for online shoppingtrafikk og gir mer inntekter enn noe annet nettbrett

Tallene kommer fra den siste kvartalsrapporten om elektronisk handel med Monetate sendt på onsdag og utgitt av Appleinsider. Dataene hentet fra første kvartal 2013 viser det Apple iPad fortsetter å stå for nesten 9 av 10 nettbrett som surfer på e-handelsnettsteder.

Den fremdeles dominerende andelen av iPad er litt mindre enn den var for et år siden, da den eide 91,68% av netthandelstrafikken. Android-nettbrett har fått en viss tilstedeværelse og går fra 4,75% for et år siden til 8,20% i første kvartal 2013.

Interessant nok har Amazons Kindle Fire mistet trafikkandelen blant nettbutikknettsteder det siste året og gikk fra 3,58% til 2,51%.

Når vi ser på hvor mye penger nettbrett brukere bruker, er Apples iPad også ledende, med en gjennomsnittsverdi per ordre på $ 99,05. Android-nettbrett rangerer nummer to med $ 95,48, mens Kindle Fire kom på tredjeplass med $ 83,58.

utgave_compras_online_ipad

Dataene viser at ikke bare eierne av en iPad er mest sannsynlig å kjøpe på nettet, men de bruker også mer penger per person enn på konkurrerende plattformer. Tallene kommer fra et tilfeldig utvalg på mer enn 500 millioner “Shoppingopplevelser på nettet” etterfulgt av Monetate, hvis kunder inkluderer store firmaer som Best Buy, Frontier Airlines, Aeropostale, The Sports Authority og PETCO.

Bruken av nettbrett for online shopping øker også, fra 5,95% av trafikken i netthandel i første kvartal 2012 til 10,58% i første kvartal 2013. Nettbrett er fremdeles noe mer populært for dette formålet enn smarttelefoner, som utgjorde 10 , 44% av netthandelstrafikken. Tradisjonelle datamaskiner står fortsatt for størstedelen av trafikken, med 78,99% i første kvartal 2013.

tablets_compras_online_ipad

Blant vanlige datamaskiner, Mac-brukere bruker også mer, ifølge Monetate, med en gjennomsnittlig kjøpsverdi på $ 106,35. Windows PC-brukere gjennomsnittlig $ 97,77 per ordre. Det er ingen sammenligning av OS X vs. Windows med tanke på nettbutikktrafikk.

Til slutt, som antydet av AppleInsider, blant kjøpere som bruker smarttelefonene sine til å kjøpe online, Googles Android-plattform var den mest lønnsomme basert på hvert kjøp, med et gjennomsnitt på 107,14 dollar per kjøp. Dette tallet er litt høyere enn for Apples iPhone, som i gjennomsnitt har $ 107,03 per kjøp.

Som med datamaskiner inkluderer ikke data fra Monetate trafikk når det gjelder smarttelefoner, så vi vet ikke med hvilken plattform, Android eller iOS, nettbaserte nettsteder er mest bla. Selv om Android for øyeblikket står for 75% av de sendt smarttelefonene, fortsetter iOS å lede når det gjelder bruk av nettleserdeling, noe som antyder at eiere av iPhone og Android-enheter bruker terminalene sine på veldig forskjellige måter.

Hva er din mening? Bruker du iPad-en mye for å “shoppe”?

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!