IPad-en vil eksplodere i medisinsektoren i 2013

Enten det gjelder design, størrelse eller enkelhet, sannheten er at iPad har vært en alliert med medisinsk fagpersonell siden den første generasjonen, siden 2010.

Bruken av den har imidlertid ikke spredd seg massivt, men noen leger og sykepleiere isolert sett har begynt å bruke den i arbeidet sitt, enten for konsultasjon, lære pasientene resultater, eller del data med kolleger.

Vel, ifølge en undersøkelse utført av konsulenten Manhattan Research, neste år 62% av amerikanske leger vil bruke Apples nettbrett til profesjonelle formål.

Faktisk doblet bruken av iPad blant leger i USA praktisk talt i fjor, og det forventes at denne progresjonen vil øke betydelig i løpet av 2012. Utformingen og potensialet til Apple-nettbrettet gjør det til en mer allsidig teknologi. enn en bærbar datamaskin.

Imidlertid, denne veksten i Europa går det mye tregere. En lignende studie viser data nærmere 26% for 2013, mindre enn halvparten av USA.

På den annen side viste den samme studien det 85% av legene bruker en iPhone, og to tredjedeler av dem bruker videokonferanser for å kommunisere med andre kolleger etter yrke.

Kjenner du en lege som bruker iPad-en? Har du sett ham bruke det på jobb?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!