IPad er den foretrukne enheten i klasserom for spesialundervisning

Lærere mener at iPad er et flott verktøy

I følge en fersk rapport, iPads er de mest ønskede og mest effektive enhetene i utdanningssektoren. Denne effektiviteten er enda større i tilfeller av barn med intellektuelle problemer. Neil K. Virani, spesialpedagog i Los Angeles, har oppdaget en uhyre forskjell siden han brukte epletabletter i klassen sin.

Dette produktets berømmelse er kjent for alle slags sektorer. Til tross for smak eller preferanser fra noen sektorer eller andre, fordelen ved bruk av enheter i utdanning har blitt analysert fra det øyeblikket den ble presentert for markedet. Allerede i 2010 uttalte Janet Lishman, medgründer av Autism Education Network and the Bay School, at “iPad var egentlig det som fungerte best i utdanning, selv med mine egne barn

ipad-aulas

Til i dag har Virani gjennomført en studere om effektiviteten hos barn med psykiske eller psykiske problemer. Læreren kommenterer at det tar bare 35 minutter for barn å ta iPad ut av esken og skrive navnet deres for første gang. Den konkluderer “Hva kan vi gjøre da om 9 måneder? Mulighetene er uendelige hvis vi har de riktige verktøyene” Til tross for iPad-ene trenger studentene fortsatt nesten personlig oppmerksomhet siden noen ikke kan bevege seg eller kommunisere, men likevel har de oppnådd en veldig bemerkelsesverdig forbedring takket være bruken av Apple-nettbrettet.

IPad-en er en stor hjelp for studenter med spesialundervisning

For en stund siden uttalte den amerikanske presidenten, Obama, at administrasjonen burde investere mer budsjett i programvare og maskinvare for utdanning. Disse uttalelsene fikk selskap av Federal Communications Commission som ba om en bedre digital støtte for læring. For å begynne å løse disse manglene signerte Apple en avtale med Los Angeles i juli om at 640 000 barn skulle bruke iPad-er på skolene sine. Avtalen, som omtalt i VentureBeat, startet dette kurset med forsendelse av mer enn 30 000 iPads til 47 skoler. For denne avtalen fikk de fra Cupertino nesten 30 000 millioner dollar.

klasserom-skole-steve-jobber-ipad

Til tross for denne innsatsen, skyldes hovedproblemet med utdanning i USA grunnet overfylte skoler og klasserom, høyt frafall, utvisning og svært lav faglig utvikling av studenter.

Vil iPadene tjene til å forbedre alle disse tallene, eller tvert imot, er de bare et resultat av det gode omdømmet til Apple-produktet?