contadores Skip to content

IPad er den mest populære datamaskinen

Med mer enn 30 millioner enheter sendt, er iPad King

At personlige datamaskiner slik vi kjenner dem til nå er ferdige, er noe som noen kjenner. Epoken etter pc kom for noen år siden Og nettbrett har overgått bedre datamaskiner både i vekt og brukervennlighet eller batterilevetid.

Siden den originale iPad ble avduket i 2010, har datamaskinprodusentene prøvd seg revolusjonere et døende marked. Små bærbare datamaskiner, slanke bærbare datamaskiner, berøringsskjermer, mer holdbare batterier og så med en lang liste over nye funksjoner som har gitt etter for kraften i disse nye dingsene.

eple-market-iPad-datamaskin

For øyeblikket ifølge en Canalys-studie, nettbrettomsetning sto for nesten 50% av PC-salget. Tilsvarende utgjorde veksten 65,2% sammenlignet med salget i samme kvartal året før, mens salget av personlige datamaskiner falt med 6,9%.

IPad står for 19,5% av det globale datamaskin- og nettbrettomsetningen

Canalys-iPad-foretrukket datamaskin

Og dermed, forskjellen i trender mellom PC-er og nettbrett viser sektorens fremtid. En fremtid som vil fokusere mer på profesjonelle enn gjennomsnittlige brukere, som fullstendig kan tilfredsstille deres behov med bare 9,7 ″ skjerm og en batterilevetid på omtrent 10 timer.

Som et resultat av denne analysen ser det også ut til at iPad fortsetter å være det mest solgte produktet, rangert først med mer enn 30 millioner enheter sendt og 19,5% av markedsandelen. Mac-ene kommer også godt ut, som med 4,9 millioner solgte, er blant de 5 bestselgerne.

walter-isaacson-apple-non-innovator-3

Så, Apples totale markedsandel, og legger til iPad og Mac, ligger på 34,1%. Cupertinos toppkonkurrent, Samsung, rangerer på tredjeplass på listen med en samlet andel på 18,2 millioner solgte enheter mellom datamaskiner og nettbrett som utgjør 79% av datamaskinsalget.

Uten tvil har den nye iPad Air og iPad Mini Retina hjulpet de av det bitte eplet med å samle 53,2% av alle tabletter som ble solgt i løpet av første kvartal 2014, som inkluderer november, desember og januar, mer eller mindre. På denne måten, ideen til eieren vår som, iPad er verdens mest populære datamaskin.

En stor begrunnelse fra kollegene til TheiPadFan, som analyserer Apples totale markedsandel og hva iPad-salget representerer om det, viser selvfølgelig at til tross for at de ikke er en vanlig datamaskin i bruk, folk foretrekker epletabletten fremfor noe annet produkt.