contadores Skip to content

IPad er det mest populære nettbrettet i verden

Det er sant, det salget av smarttelefoner og nettbrett fortsetter å falle litt etter litt og år etter år. Apple fortsetter imidlertid å tjene på selv ved å selge færre mobile enheter.

Apples økonomiske resultater viste det iPad er verdens mest populære nettbrett med bred margin enn konkurrentene. Det bitte eplebedriften har solgt flere nettbrett enn Samsung og Amazon til sammen.

Data som deles av analytisk firma IDC indikerer det Apple har solgt til sammen 43,8 millioner iPad-enheter i 2017. På den annen side er det anslått at Samsung og Amazon har solgt henholdsvis 24,9 millioner enheter og 16,7 millioner enheter nettbrett.

Det kan interessere deg | Apples første lansering vil være i mars

Selv sammen, som vi nevnte tidligere, Samsung og Amazon totalt 41,6 millioner solgte tabletter … Men selv da kan de ikke nå Apples salg. Det er et brutalt faktum.

Markedsanalyse av salg av nettbrett i 2017

Når vi gikk dypere inn i temaet som angår oss i dag, klarte Apple en markedsandel på 26,8% i nettbrettkategorien.

For sin del overgikk iPhone også salget av Samsung, Xiaomi, Huawei og andre smarttelefonproduksjonsselskaper i løpet av de siste fire månedene av 2017, med totalt 77,3 millioner solgte enheter og en markedsandel på 14,3%.

Det kan interessere deg | Apple ville gi ut 3 nye MacBook-er og en iPad Pro i 2018

Nå får vi se om Apple klarer å holde iPad-en sin på topp av toppsalget i markedet i løpet av 2018. Selskapet forventes å implementere en stor designendring på nettbrettene, med tynnere sidekanter, Face ID og ingen startknapp. . Til slutt er det verdt å nevne det det har ikke kommet mange rykter om lanseringen av en iPad mini i 2018. Hvilket nettbrett vil du at Apple skal presentere?

Kilde | Macrumors