IPad er det vanlige språket i klasserommene på mange skoler

Vi lever i en verden av mangfoldighet, og dette kan ofte utgjøre visse problemer, spesielt med barn som studerer i land der morsmålet deres ikke snakkes. I denne typen situasjoner en enhet som iPad kan være et grunnleggende verktøyOg det er det Apple har ønsket å dele med oss ​​alle.

Epleselskapet har utarbeidet en rapport i en klasse av Wilhelm Ferdinand Schussler sentrum i Düsseldorf, Tyskland. Der de fleste barn snakker arabisk og de må studere tysk i høy hastighet, professor Nick Kyriakidis bruker iPads slik at det å lære et nytt språk og kommunisere ikke er en så vanskelig oppgave for disse ungdommene.

Sabah-ul-Khair

Mangfold i klasserommet er noe som har blitt en norm på grunn av innvandring og flyktninger velkommen de siste årene i land som Tyskland. En av iPadens beste verktøy som er tilgjengelig for lærerne for disse elevene for å overvinne hindringen for et nytt språk.

I begynnelsen av hver språkklasse ved Wilhelm Ferdinand Schussler-senteret i Düsseldorf, Tyskland, ber professor Nick Kyriakidis en annen student om å si “god morgen” på morsmålet. Denne morgenen, som det skjer veldig ofte i det siste, er språket arabisk

I dette nye programmet har hver student sin egen iPad og 100% av studentene har klart å fullføre studieneFør var det 20% som ikke lyktes. I tillegg gir iPad studentene frihet til å fortsette å lære utenfor klasserommet.

Med iPad er det annerledes enn når de skriver på papir og så korrigerer jeg det med min røde penn og forteller dem at de har tatt feil. “[Con el iPad] de lærer selv

Men ikke bare i disse tilfellene iPad har forbedret studentens læringApple har konsultert studier ved forskjellige sentre over hele Europa som har oppdaget nye måter å bruke Apple-teknologi for å hjelpe lærere og studenter å koble seg til og kommunisere.

  • Daniel Argote de Pau Centre, Frankrike Studentene drar hjem med en videoleksjon spilt inn av læreren sin med iPad, og dermed gjennomgår de leksene sine i klassen. I tillegg kan elever hvis foreldre ikke snakker fransk også utvide kunnskapen sin.
  • Stenkulaskolan Center i Malmö, Sverige. 98% av elevene snakker svensk som andrespråk, og matematikkpoengene har økt 80% siden de begynte å sende dem hjem lignende videoer spilt inn på svensk av en lærer.
  • St. Cyres Center Penarth Wales. Pensjonister i engelsk som andrespråklasse forbedret karakterene sine i 2018 med gjennomsnittlig 3,8 poeng gjennom året, noe som utkonkurrerte jevnaldrende som snakker engelsk eller walisisk som morsmål.

Det er ikke tvil at iPad er en enhet som i stor grad kan hjelpe integrasjon og utdanning takket være alle de kraftige pedagogiske applikasjonene som er tilgjengelige i App Store og Apples innsats i utdanningsoppgaver som har oppnådd et utrolig verktøy.