IPad er mer populær enn McDonalds, Disney eller YouTube Among Kids

IPad er mer populær enn McDonalds, Disney eller YouTube Among Kids

De minste foretrekker iPad fremfor andre store merker som McDonalds, Disney eller YouTube

Apple iPad Det har vært en stor suksess blant barn, med et grensesnitt som er enkelt å bruke og virkelig innovative applikasjoner. Faktisk sier forskere at den forbløffende økningen av Cupertinos nettbrett i hjemmer nå har betydd har overgått navn som McDonalds og Disney å bli det første merket blant barn fra 6 til 12 år i Amerika.

Den årlige studien, utført av det ledende ungdoms- og forskningsfirmaet Smarty Pants, rangerer over 250 merker hvert år.

“IPads status én blant barn representerer kulminasjonen av ‘nettbrettet overtakelse’, en overgang fra delte skjermer og dominansen av TV-nettverket til innhold ledet av personlige enheter.”sa Wynne Tyree, president for Smarty Pants.

ipad-exito-mas-pequenos

– Barn blir mer sannsynlig å bruke iPad til spill, TV-serier, videoer, bøker, for å hjelpe med lekser og kommunisere med venner og familie. “ Og det er som vi allerede nevnte i en annen artikkel, det er veldig vanlig i dag å se hvor enkelt de minste håndterer denne typen enheter.

En popularitet som har steget som skum og gjenstår

I 2014 har firmaets studie uttalt det iPad slår ikoniske merker som McDonalds, Toys’R’Us, Nickelodeon og Disney. Barn ser på iPad som et flott “alt-i-ett” digitalt verktøy, noe som gir dem en unik følelse av uavhengighet, sier forskere.

Tyree påpeker at økningen av iPad til toppen av rangeringen har vært spektakulær. “På bare fem år har iPad steget fra rangering 109 til å være favorittmerket blant barn.

“Fra begynnelsen klarte det å fange hjertene til tweens og middel- og overklassefamilier, men iPad er nå en uunnværlig del av barndommen for massene.”

ipad-exito-mas-pequenos-2

En poengsum som slår alle andre merker

Over alle de andre, iPad-studien var den med høyest poengsum, er dette 898 av 1000. Noe som ikke er ille, ikke sant?

Apple-nettbrettet følges av Hershey (894), Oreo (885), M&M (883), Doritos (868), Cheetos (864), med Skittles og Disney bundet på 858. Googles YouTube scoret 852, fulgte fra Microsoft Xbox (850); Sted (847); Kit Kat og Nickelodeon (846); Crayola (842); McDonald (839); Nintendo Wii (838); og Reese, Chips Ahoy! og iPod hadde en uavgjort på 836 poeng.

På den annen side ser vi at Netflix ‘score var 833, fulgt av iPhone (830), Toys’ R ‘Us (830) og Apple (829).

Vi kan se at det uten tvil er en økning i global digital underholdning blant barn og familier, med merkevarer som Netflix, Hulu, Amazon Instant Video, Android og Samsung som har merkbare økninger i score i studien. Et mål på barns bevissthet, popularitet og kjærlighet til et merke. Sammen med iPad, disse enhetene og tjenestene de gir underholdning som alltid er aktiv når som helst. Tilbyr tilsynelatende uendelige alternativer, møter nettbrett og leverandører av digitalt innhold behovene til dagens barn.

ipad-suksess-minste-4

Og det er, som de bekrefter i Daily Mail, at den store suksessen ligger i å kunne stole på moro og tilkobling når som helst med bare et trykk på fingrene.

Som vi ser takket være denne studien, er mobile enheter som iPad en total suksess blant de små, som allerede vet hva de liker best og hva de foretrekker når de skal ha det moro eller konsumere multimediainnhold. , noe de utvilsomt har lært av oss. Synes du det er bra at de små er så knyttet til denne typen apparater?