contadores Skip to content

IPad er på vei mot rekordlavt salg

Som vi allerede har bekreftet i flere innlegg på iPadizate, løper salget av de forskjellige Apple-dingsene ganske mye hell: mens iPhone 7 ødelegger uten palliativerDet samme kan ikke sies – med tillatelse fra Tim Cook, selvfølgelig – av Apple Watch, som bukker under på 5. plass for bærbare i henhold til IDC-konsulenten. På samme måte fortsetter Apple iPad å redusere salget, og alt peker på den nye modellen av iPad Pro, som forventes å bli lansert i løpet av første halvår av 2017, vil følge den samme nedadgående trenden.

I følge leverandørene av komponentene i iPad-produksjonskjeden, chip-etterspørselen fortsetter å avta, så Apple anslår selv at i løpet av dette 2016 som allerede er slutt, vil det ikke selge 40 millioner enheter og gå ned.

iPad Pro-portabilitet

Dette faktum er fortsatt mer alarmerende i en tid som dette siden Det er i julen når Apple høster sitt høyeste salg På iPad-nettbrettet er det fortsatt den ubestridte lederen i sektoren. Og det er at Apple i tidligere år solgte på planeten opp til en iPad per sekund.

Informasjonen kommer fra Digitimes, et nettsted med mindre berømmelse enn McOtara for eksempel, men som vanligvis er ganske pålitelig med tanke på kilder fra produsentkjeden, noe som også indikerer at det forventes ingen betydelig ordreøkning før i 2018.

IPad Pro fremtidskonsept (1)

En veldig usikker fremtid i en verden som endrer seg som teknologiens. De er ikke de første spesialistene som påpeker denne alarmerende synkende trenden, og kommer til å bekrefte det som en gang ble sagt av KGI Ming-Chi Kuo, og estimerte et fall på rundt 10 eller til og med 20% i løpet av 2017.

Det ser ut til at til og med nye funksjoner som en kraftigere prosessor eller fraværet av en Hjem-knapp på en skjerm uten rokker, vil føre til salg. Kanskje de blir det De nye iPad-ene 2018 med sin revolusjonerende AMOLED-teknologi som definitivt tiltrekker kjøpere.