contadores Skip to content

IPad, “Far til alle nettbrett”, fyller i dag fire år

jailbreak-ipad-mini-retina-ios-7

Fire år etter ankomst av den første iPad, er Apple-nettbrettet fremdeles en suksess

Det ser ut til at det var i går da Steve Jobs tok scenen for å introdusere oss for en Keynote iPad, det første nettbrettet. Kanskje den gangen ikke forestilte seg køen som et apparat som dette ville bringe, men i dag, fire år senere og med flere generasjoner allerede på markedet, forblir en suksess blant brukerne.

Ankomsten til iPad førte til at andre produsenter begynte å sette sine egne forslag på markedet, men uten tvil, nettbrettet har aldri opphørt å være den viktigste tablett. I løpet av det første leveåret ble det solgt ikke mer eller mindre enn 14 millioner enheter, men hvis vi sammenligner tallene med fjoråret, øker beløpet til 140 millioner solgt totalt, noe virkelig utrolig.

ipad-air

Men sannheten er at Samsung, dens viktigste rival, følger veldig godt i fotsporene og at Apple ikke kan hvile på laurbærene hvis den ikke vil bli beseiret, noe den absolutt ikke vil gjøre. For øyeblikket er det ingen offisielle data, men iPad-salget forventes å øke med rundt 10% de neste månedene, som vil oversette til omtrent 25 millioner enheter av nettbrettet.

IPad, den ubestridte lederen i nettbrettet

Markedet har for øyeblikket mange modeller og merker, noen av dem med de mest konkurransedyktige prisene, for ikke å nevne nettbrettene med en god valuta for pengene som Googles Nexus 7. Imidlertid ser det ut til at iPad fremdeles er sentrum for alle øyne, kanskje fordi de som de sier fra selskapet selv, søker å gjøre ting enklere.

Når vi snakker om iPad, kan vi ikke unngå å bruke ordet “suksess”. Siden det 27. januar 2010 Vi har sett hvordan det litt etter litt ble gjort et gap blant brukerne til tross for at mange opprinnelig trodde at det ville mislykkes.

netthinne-skjerm-ipad-mini

Imidlertid til i dag, etter flere generasjoner Lastet med suksess, med iPad Air en stund på markedet (den femte generasjonen av nettbrettet) og med en miniversjon på 7,9 tommer, ser det ut til at den fremdeles har mye tau og lang vei fremover.

Som med iPhone ble den første smarttelefonen på markedet, med iPad praktisk talt den samme tingen det første nettbrettet på markedet, en enhet med en smarttelefon og en bærbar datamaskin som tilbys og tilbyr uendelige muligheter. Noe av det vi ikke kan unnlate å fremheve, er det enheten kan brukes perfekt til både profesjonell bruk og underholdning, slik at hele familien kan dra nytte av det.

buy-ipad-air

Først var det ingen høye forventninger

Som vi nevnte tidligere, da Steve Jobs først introduserte iPad i 2010 mange trodde det ville være en fiasko og at den enheten ikke ville lykkes. Men heldigvis tok de feil, og vi har kunnet se og fortsette å se i dag, ettersom dette berømte nettbrettet fortsetter å selge bedre og bedre og overbevise flere og flere brukere.

Og det var suksessen som gjorde at andre produsenter som Samsung, Sony, Acer eller Asus blant mange andre begynte å lansere sine egne forslag, noe som ga opphav til et stort marked som i dag er mest segmentert.

Fra iPadizate kan vi bare si: Gratulerer med dagen til iPad!