contadores Skip to content

IPad fortsetter å dominere Internett-trafikk fra nettbrett med 78%

Med 78% er iPad avgrenset fra Kindle og Galaxy Tab

Til tross for at det er flere og flere nettbrett, Apple iPad er fremdeles foretrukket av brukere, i det minste for å surfe på Internett i USA og Canada. Og det er at markedsandelen til iPad med hensyn til enormheten til Android-modeller utviklet av Samsung, Lenovo, Google og hundrevis av kinesiske produsenter ikke slutter å falle.

Ikke desto mindre øker den årlige veksten i nettbrettomsetning med en veldig høy prosentandel, men iPad-salget har en tendens til å holde tritt med lite svingninger. Med hvilken, selger fortsatt det samme, iPad 2, iPad Mini, iPad Air og iPad Mini netthinne, representerer et mindre stykke av kaken som antar verdensomspennende salg av nettbrett.

Use-Tablet-iPad-First

Men som vi allerede antydet for deg for lenge siden i en annen artikkel, bekreftet en analytiker det flertallet av Android-nettbrettene med lav ende eller mellomtoner var hovedsakelig rettet mot å konsumere audiovisuelt innhold. Folk legger seriene, filmene eller videoene sine på nettbrettet på under € 200 og bruker det ikke til noe annet.

Safari er kongen av nettlesere, og brukerne foretrekker det

ipad-air-galaxy-note-10-1

Det motsatte er sant for brukere av Apple iPads. Tilsynelatende hevder ifølge Chikita, et selskap for analyse av internettbruk 78% av trafikken generert på Internett fra nettbrett er laget av en iPad. Ja, det er et absolutt lysende tall, men det er at for bare et år siden var det 81%.

I mellomtiden, resten av rivalene må nøye seg med latterlige kvoter sammenlignet med iPad-ene. Og det er at de som kommer nærmest de fra Cupertino er Kindle, med 7,7%, uendret fra året før og Samsung, med svak 6,1%, men som nesten dobler andelen. Dette er de eneste konkurrentene som er verdt å nevne, siden resten må overholde maksimalt 2%.

start-ios7-2

Hvis bare med navn, bør vi snakke om Microsoft og Surface, som til og med bruker aggressive salgsstrategier, kan ikke overstige 1,7%. Ja, det stemmer at Redmond har økt sin andel med mer enn ett prosentpoeng, men det er fortsatt veldig lite. Andre som på grunn av deres betydning fortjener vår oppmerksomhet er Google, og det er at Nexus deres agglutinerer 1,9% av Internett-trafikken fra nettbrett.

Som de minner oss om fra iPadInsight, til tross for at de reduserte kvoten, år etter år, iPad fortsetter å lede denne typen rangeringer. Det ser ut til at brukere foretrekker å bruke Safari på iPad Air, iPad 2 eller sine små søsken iPad Mini eller iPad Mini Retina. Jeg personlig liker ikke Google Chrome på Android-nettbrett, men hva tror du?