contadores Skip to content

iPad kontra iPad Air 2: Apple har lært en leksjon

Et par dager siden Apple introduserte en ny iPad bare kalt iPad. Denne iPad er en erstatning for iPad Air 2, slik Apple har kunngjort i en pressemelding sammen med den nye iPhone 7 (RED), de nye Apple Watch-stroppene og de nye iPhone-sakene.

I dag har vi deg en Komplett sammenligning av den nye iPad mot iPad Air 2, vi forteller deg alle forskjellene på begge enhetene – også den mest recondite.

iPad vs iPad Air 2

Hva skiller den nye iPad fra iPad Air 2?

skjerm

Så snart vi analyserte skjermen på den nye iPad-en, var det noe som vakte oppmerksomheten vår, Hva med det antireflekterende belegget? La oss huske at iPad Air 2 hadde et antirefleksbelegg som reduserte mengden refleksjoner på skjermen. I denne nye iPad har Apple vurdert at det er bedre å sette en dårligere skjerm, og legge igjen de høye spesifikasjonene for iPad Pro.

De av Cupertino hevder at denne nye iPad har høyere lysstyrke enn forrige iPad, nærmer seg nitkapasiteten til iPad Pro.

IPad Air 2 det var den første bærbare enheten som innarbeidet dette antirefleksbelegget, så det ser ut til at det er et skritt tilbake å ikke bruke den igjen på den nye iPad-en.

iPad vs iPad Air 2

specs

Når det gjelder makt, vil du finne i den nye iPad en merkbar forbedring sammenlignet med iPad Air 2 fra 2014. Den nye iPad-en har en A9-prosessor med en klokkehastighet på 1,85 Ghz. Den samme prosessoren til iPhone SE, men den i denne enheten går til 1,8 Ghz.

På den annen side, iPad Air 2 har en Apple A8X-prosessor med en klokkehastighet på 1,5 GHz. Vi fant imidlertid ut at A8X har tre kjerner med M8-koprocessoren. Mens den nye iPad-en har en dual-core prosessor ved siden av M9.

Ny iPad av 2017

Når det gjelder RAM, begge har 2 GB.

Den nye iPad-en skal være kraftigere enn iPad Air 2. Noe som gir mye mening, siden iPad Air 2 ble annonsert i 2014 og maskinvaren har hatt to år å utvikle seg.

Batteri

Apple har ikke kommentert en forbedring i batterilevetiden, fordi selv om dette har økt, den har gjort det for å kunne levere strømmen som kreves av en lysere skjerm og den nye prosessoren. Så det er økt etter behov, slik at ti timers varighet ikke påvirkes.

Den nye iPad-en den har 32,4Wh og iPad Air 2 med 27,62 Wh.

iPad

Design

En av de mest skuffende endringene til den nye iPad ** er at ** tykkelsen har økt. Den nye iPad-en har større tykkelse og vekt enn iPad Air 2. Noe som ikke har vært veldig morsomt …

IPad Air 2 er 6,1 mm tykk og veier 435g, mens den nye iPad har en 7,5 mm tykkelse og 469 g vekt. Selv om vekt ikke er en avgjørende faktor, er tykkelsen allerede 1,4 mm tykkere – tiltak som ikke alle brukere kan finne på morsomme.

Pris

Hovedforskjellen mellom disse enhetene er prisen. Siden den nye iPad kommer med en pris på € 399 mens iPad Air 2 gikk på markedet med en pris på € 489. Imidlertid ødela Apple 16 GB lagringsplass, og plasserte 32 GB som utgangskapasitet.

En lavere pris betyr en høyere markedsandel, noe tabletter trenger. En lavere pris var det som gjorde at iPad mini traff markedet innen få uker etter at den kom ut. Vil denne nye iPad oppnå det samme?

iPad vs iPad Air 2

Den nye iPad Det er ikke den forventede forbedringen av iPad som mange kunngjorde. Ikke enheten som forventes fra Apple. Dette er fordi Apple har bestemt seg for en annen strategi, og maskinvaren og designen vil fokusere på iPad Pro normal kommer til å gå i bakgrunnen, være et nettbrett rimelig.

På denne måten får du mer salg, men et fall i kvaliteten på produktet. Noe som er veldig langt fra Apple-konseptet som Steve Jobs tenkte på. Det er ikke nytt at Tim Cook har bestemt seg for å gå bort fra det elitære konseptet, det er ikke en negativ ting – lommen vår liker det også – men det er ikke nødvendig å kaste bort det allerede opprettede designet.

Nå har vi en iPad, du renser, som har likt mange, men som også har skapt en følelse av skuffelse for de mest aktive brukerne.

iPad vs iPad Air 2

9to5mac.com