iPad Low Cost (2018): funksjoner, pris og utgivelsesdato

iPad Low Cost (2018): funksjoner, pris og utgivelsesdato

I løpet av det spesielle arrangementet som Apple har holdt På Lane Tech Institute i Chicago har det bitne epleselskapet begynt å snakke om Swift Playgrounds, den plattformen for utdanningsapplikasjoner for App Store, og like etter kom den første overraskelsen: en ny iPad.

Men først, før overraskelsen, snakket det bitne epleselskapet også lenge og hardt om programvarenyhetene sine. Apple introduserte en ny applikasjon kalt Skolearbeid, som lar lærere undervise i øvelser, arbeid og leksjoner til elevene sine fra iPad. Vi er også vitne til utviklingen av plattformen ClassKit.

I tillegg har Apple også inkludert mange nye funksjoner i iWork-kontorpakken. Apper for sider, tall og Keynote tillater nå brukere legg til merknader og tegninger, lag digitale bøker og mye mer.

Og det er fortsatt mer! Eplebedriften har økt lagringskapasiteten til skyen til iCloud-plattformen for institutter og skoler, fra 5 GB til 200 GB.

Det kan interessere deg | Slik ser du Apple-keynote av 27. mars online

Ny iPad (2018)

Selv om alle ryktene pekte på at selskapet til det bitte eplet hadde planlagt å presentere denne enheten, har utseendet på scenen under denne spesielle begivenheten i mars vist seg å være en veldig hyggelig overraskelse. Er om en sjette generasjons lavpris-iPad med en 9,7-tommers skjerm som kommer som en fornyet oppdatering av Apple iPad (2017).

“Vi vet at produktene våre kan bidra til å få fram det kreative geniet i hvert barn.”

Design

Ikke noe nytt. Vanlig og enkel hva alle forventet, en sjette generasjons iPad med samme design som forgjengeren. Så i dette aspektet er ryktene blitt oppfylt.

IPad (2018) har et 9,7-tommers retina-display og den har ikke endret seg mye med hensyn til den forrige modellen, bortsett fra at vekten er litt mindre (450 gram).

Denne nye Apple iPad er tilgjengelig i farger sølv, gull og plassgrå.

Tekniske spesifikasjoner

En av hovedfunksjonene i den nye iPad er at den tilbyr kompatibilitet med Apple Pencil, noe den forrige modellen (5. generasjon) ikke ga.

Denne nye iPad-en kommer med en prosessor A10 Fusion Innarbeidet. Det er en av de mest imponerende nyhetene i denne nye utgivelsen. Og det er nødvendig å huske at iPad-modellen (lavpris 2017) kom på markedet med en A9-brikke. Så denne prosessoren vil gjøre opplevelsen av å kjøre iOS 11 mye mer flytende og dynamisk.

Naturligvis har det gyroskop, kompass og GPS-system sensorer. I tillegg har den et 1,2 megapiksel frontkamera og et bakkamera på 8 MP med 1080p HD videoopptak.

Batteriet gir autonomi på opptil 10 timer.

LTE opp til 300 mbps.

iPad (2018)
prosessor A10 Fusion
prosessor M10
FaceTime HD-kamera 1,2 MP
Ryggekamera 8 MP
skjerm 9,7-tommers retina HD
Vedtak 1.536 x 2.048 piksler
RAM 2 GB
Autonomi 10 timer
Kapasitet 32 GB og 128 GB

Pris og utgivelsesdato

Etter presentasjonen av den nye lavpris-iPad, har Apple nevnt at den vil være i salg fra begynnelsen av april med en grunnpris på 329 dollar. Men Apple vil selge nettbrettet til skolene til en lavere pris: 299 dollar. Men det nye nettbrettet fra det bittede eplefirmaet vil ikke være tilgjengelig internasjonalt på et par uker. Naturligvis begynner iPad-reservasjonsperioden denne uken.

Dermed forblir prisen den samme som for femte generasjons iPad, men med bedre tekniske spesifikasjoner. Ikke så verst!

I Spania er prisen sannsynligvis mellom 400 euro.

Dette er de offisielle prisene på hver tilgjengelig iPad-modell:

  • iPad (2018) Wi-Fi 32 GB: € 349
  • iPad (2018) Wi-Fi 128 GB: € 439
  • iPad (2018) Wi-Fi + Cell 32 GB: € 479
  • iPad (2018) Wi-Fi + Cell 128 GB: 569 €

Fra iPadizate er vi glade for lanseringen av denne nye lavpris-iPad. Etter ankomsten av iPhone X var det på tide at selskapet presenterte et billigere produkt for forbrukerne. Men også, de tekniske spesifikasjonene gir en nesten uslåelig verdi for pengene. Hva synes du om den nye Apple iPad? Tenker du å kjøpe den? Forventet du mer av Apple-keynote? Ikke glem å fortsette å besøke bloggen vår for å oppdage flere nyheter fra marsmåling!