contadores Skip to content

IPad-luftforsendelsestid øker til 5-7 virkedager

Da Apple introduserte den nye iPad Air og iPad mini Retina, forventet vi alle at de begge skulle lanseres samtidig. Dette var imidlertid ikke tilfelle og Phil Schiller kunngjorde på scenen at den omdesignede 9,7-tommers nettbrettet ville se lyset 1. november, mens minitabletten skulle vente til november, men uten å spesifisere noen dato.

Normalt sett, når Apple har brukt denne ressursen, har vi ikke sett produktet før slutten av samme måned. Denne gangen var det imidlertid ikke slik og for 2 dager siden våknet vi opp med nyheten om at iPad mini Retina var allerede tilgjengelig for kjøp fra Apple Store Online.

ipad-mini-retina-priser

Antatt dato for å begynne å sende ny iPad Air til forbruker øker til 5-7 virkedager

Likevel betyr ikke det mye mindre at 7,9-tommers nettbrett allerede når kundene. Som forventet, Det blir litt mer komplisert å få tak i den nye iPad mini RetinaSpesielt nå som julehandelen nærmer seg og nettbrett har kommet inn øverst på ønskelisten.

De iPad Air-etterspørselen ser også ut til å ha vært veldig høy Og Apple har problemer med å betjene alle stasjoner. Som vi kan se i Apple Store Online selv, har den estimerte leveringstiden for iPad Air gått 5-7 virkedager, fra 24 timer vist ovenfor.

ipad-air-levering-time

Det er ikke en isolert hendelse i Spania, da denne leveringstiden også vises i Apple Store Online i andre land. Det er viktig å merke seg at lanseringen av iPad Air praktisk talt var samtidig i de fleste land i verden der Apple har sine butikker, så det er logisk at aksjen synker til samme pris.

Forsinkelsen i lanseringen av iPad mini Retina kunne økt etterspørselen etter iPad Air

At iPad mini Retina traff butikkene litt senere, Det kan ha noe å gjøre med at aksjen til iPad Air faller så raskt. Mange forbrukere kunne ha kjøpt 9,7-tommers-modellen på grunn av utålmodighet og ikke ønsket å vente på at 7,9-tommers-versjonen skulle treffe butikker.

ipad-mini-retina-precio

Som nevnt i iPhone i Canada, iPad Air, etter lansering i et stort antall land for 2 uker siden, merke en estimert leveringsdato på 5-7 virkedager. Opprinnelige rykter forsikret om at det ville være rikelig med lager, så vi kan forstå at de har solgt mange enheter på denne tiden.

Har du kjøpt en iPad Air? På hvor mange dager har du mottatt den?