iPad Maxi en iPad over 12 tommer i Apples planer?

Sannheten er at ryktene om verden av Cupertino ikke stopper, og selv om det er sant at vi vet at det i WWDC ikke vil være noen ny iPhone, mest sannsynlig hvis det kommer nye iPad-er, spesielt fordi det faktum at Apple har bestemt seg for å nedgradere noen av tablettene deres før arrangementet. Og blant de mange ryktene som lekker på nettverket, har vi funnet en ganske sjokkerende, men ved å sjokkere betyr det ikke at den er nøyaktig. Det handler om en iPad Maxi En iPad på mer enn 12 tommer i planene til Apple?

Grunner til å tro at en iPad Maxi kan være ekte

Sannheten er det Steve Jobs Han sa alltid at den normale iPad-en var den ideelle størrelsen, og at det var sprøtt å gå ned i tomme. Til slutt dukket iPad mini opp, og det ser ut til at den ikke går så dårlig. Og kanskje for å oppfylle ideen om grunnleggeren av Apple og forresten satse på nye formater, kan en stor iPad være en god idé.

Grunner til å tro at en iPad Maxi ikke er i Apples planer

Ikke alt kan være positivt, og enda mindre med et så innovativt konsept. Sannheten er at a iPad Av store dimensjoner virker det for meg som om det faktisk er litt sprøtt, og jeg vet ikke om Apple, i påvente av å få oppdateringer til alle dingsene sine, skyldes oppgaven å lansere i ukjent terreng. En annen ting er at ingenting er lekket på en iPad Maxi, så selv om det kan eksistere, vil det ikke være i denne WWDC. Vi får se…