iPad Mini 2 avventer massebehov

For nesten et år siden siden Apple introduserte den første versjonen av sin populære iPad Mini til markedet. Nå hevder de aller fleste aktuelle rykter at a iPad Mini 2 Den kunne komme ganske snart, og at dette ville motta en enorm etterspørsel fra forbrukere, noe som kan forårsake alvorlige problemer i lageret av dette. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

iPad Mini 2 avventer massebehov

iPad Mini 2 avventer massebehov

I flere måneder har vi hørt flere rykter, så vel som vi har vært vitne til påståtte lekkasjer av komponenter av dette iPad Mini 2. Vi har også hørt at dette ville være utstyrt med en Retina-skjerm, og at den til og med kunne presenteres neste 2014.

Det siste har blitt tilskrevet den lave ytelsesgraden for den nye teknologien som brukes i panelet sammen med alvorlige problemer i produksjonen. Den nye iPad Mini 2 kommer sannsynligvis med en bedre og kraftigere prosessor, så vel som bemerkelsesverdige forbedringer av kameraet og batterikapasiteten.

Det har også blitt sagt at dette iPad Mini 2 Det kan komme i et bredt spekter av farger, akkurat som selskapet selv har gjort med de nylige smarttelefonene. Men som i all den forrige informasjonen, har dette ennå ikke blitt bekreftet offisielt, så alle dataene som er publisert til dags dato kan lide alle slags variasjoner i løpet av dagene.

Herfra vil vi alltid være på vakt for å bekrefte hvis iPad Mini 2 Det er stor etterspørsel som forventet for øyeblikket.