iPad Mini 2 er forsinket, en økonomisk iPad nærmere og nærmere

iPad Mini 2 Det ville forsinke utgivelsesdatoen, men i stedet vil vi se en budsjettversjon av den mye tidligere enn forventet. Apple ønsker å tilby publikum et rimelig nettbrett for alle.

iPad Mini 2

iPad Mini 2 er sent, en billig iPad kommer

Dette bekreftes av de siste ryktene. Tilsynelatende siden Apple har opplevd en rekke visningsrelaterte problemer i løpet av neste iPad Mini 2.

Selskapet selv har etter sigende store problemer med å produsere nok skjermer av retina-typen til sin nye iPad Mini 2.

Siden masseproduksjonen av slike skjermer ikke starter før neste oktober, fra kl manzana De har valgt å tilby brukerne en billigere versjon av nettbrettet.

iPad Mini 2

For å være mer spesifikk, er det verdt å si at denne nye “økonomiske” versjonen av iPad Mini ville ha en pris som ikke vil overstige 150 euro. Uten tvil en veldig lav og konkurransedyktig pris, mer og når vi vurderer opprinnelsen. Hvis dette endelig viser seg å være sant, bør Apple gratuleres med et slikt initiativ.

Men, hvor er trikset ?, vil mange av dere lure på. Vel, det spekuleres i at for å levere iPad Mini 2Fra Apple ville de lansere en billig modell av nettbrettet sitt som ville bli tilbudt i en enkelt versjon av intern lagring på 8 GB kapasitet.

I tillegg til dette lille “snittet”, ville det også ha fjernet bakkameraet for å redusere kostnadene for enheten. Nå er det mer logisk, ikke sant?

Foreløpig må vi bare vente til løpet av WWDC som vil ha en avtale neste juni. Det er der når vi endelig vil vite om manzana hvorvidt han forbereder en billigere versjon av sin populære iPad eller ikke.

Og til deg, Hva synes du om en billigere versjon av iPad?. Foretrekker du å vente direkte på det nye iPad Mini 2?.