iPad Mini 2 forsinket av forbruket av Retina Display

iPad Mini 2

Apple forventes å presentere nye modeller av iPads om noen uker, det ser ut til at dette vil være 15. oktober. Det ser imidlertid ut til at iPad Mini 2 med Retina skjerm Det kan bli forsinket i henhold til de siste ryktene.

I flere måneder har vi hørt rykter om iPad 5 og iPad Mini 2, men nå har det dukket opp en ny rapport om at Apple-leverandører nettopp har begynt å øke produksjonen for retina-skjermer for iPad Mini 2.

Ifølge Reuter ser det ut til at tempoet i produksjonen ikke ville tillate Apple å ta ut den minste modellen i løpet av oktober måned. Dette har ført til spekulasjoner om at selskapet kan utsette lanseringen til neste år på grunn av den lave tilgjengeligheten til skjermer av denne typen.

Det ser ut til at ett av problemene Apple har, er at den vil ha skjermen montert på iPad Mini 2 Det holdes på strenge forbruksnivåer siden den ikke ønsker at autonomien som brukeren skal oppleve, skal påvirkes av å ha et mindre batteri enn andre Apple-terminaler på grunn av sin mindre størrelse enn for eksempel iPad 5. Det ser ut til at Apple ikke ville ha skjermer Retina skjerm effektiv nok med tanke på forbruk frem til 2014.

Dette er ikke noe mer enn et rykte, men gitt kilden til nyhetene, som er ingen ringere enn det berømte nyhetsbyrået Reuters, ser det ut til at alt vi har fortalt deg kan være veldig sant.