iPad Mini 2 kan komme med Retina Display

Selv om vi har snakket lenge og hardt om disse dagene iPhone 5s og iPhone 5cDet virker som om mange av oss er de som tror at vi sitter igjen i mørket at Apple-nettbrett i virkeligheten også vil gjennomgå modifikasjoner, selv om det sannsynligvis er i en begivenhet etter september. Vi snakker om dem i dag, med nyheter om den neste versjonen av Ipad mini, et produkt som overrasket oss med det første fordi Steve Jobs ikke så noe tydelig om konseptet, og enda mer det faktum at det forblir i markedet med gode markedsandeler og at det kommer til å ha en andre generasjon som forbedrer det.

Sannheten er at det faktum at iPad Mini 2 Det kan komme med Retina Display, det er et veldig godt alternativ når det gjelder de tekniske egenskapene til nettbrettet og i møte med konkurransen og oppdage nettopp en forbedring i sammenligning med andre nettbrett på markedet. Imidlertid ville ikke alt være så positivt, fordi iPad Mini kom til å bli betraktet som lavprisen iPad for sin lavere pris, og kanskje inkludert Retina Display vil utløse prisen på nettbrettet i tillegg til kvaliteten.

Faktisk det faktum at iPad Mini 2 det kan komme med Retina Display ville ha en fordel og en ulempe, to ting som Apple må sette i balanse og til slutt oppdage om den tør å satse alle kortene på kvalitet og glemmer prisen, eller rettere sagt forblir med det andre, at for øyeblikket, når det gjelder iPad Mini, har det fungert veldig bra.