IPad Mini 2 kan være tykkere på grunn av retina-skjerm

IPad Mini 2 kan bli fett og utvide på grunn av retina-skjerm

De nye iPadene er i ferd med å bli avduket. Hvis ryktene stemmer, neste tirsdag 22. oktober vil Cupertino-selskapet vise oss både iPad 5 og iPad Mini 2. De fleste lekkasjene og ryktene fokuserer på iPad 5, siden det ser ut til at det vil være den mer endring. IPad Mini 2 forventes imidlertid opprinnelig å være nøyaktig den samme som den nåværende iPad Mini, ifølge den japanske bloggen. Macotakara, dette kan ikke endelig være slik.

ipad-mini-2-gordo

I følge den japanske bloggen vil den kommende iPad Mini være litt tykkere og noe bredere enn den nåværende iPad Mini på grunn av inkluderingen av Retina-skjermen. Hvis denne informasjonen endelig viser seg å være sann, tilfeller av den nåværende iPad Mini fungerer kanskje ikke for den nye generasjonen.

Vil iPad Mini 2 ha retina-skjerm? Macotakara sier ja, og det vil også endre størrelsen på enheten

Folket i Macotakara sier at Apple vil inkludere retina-skjermen i den nye iPad Mini 2. Dette vil ifølge den japanske bloggen bety at den nye nettbrettet vil ha en tykkelse på 7,5 mm, det vil si 0,3 mm mer enn iPad Mini som vi for øyeblikket har tilgjengelig i butikker. Bredden ser ut til å være at den også kan påvirkes, å være den nye iPad Mini 0,2 mm bredere enn dagens modell.

ipad-mini-2-touch-id

Selv om det kan virke rart, er det ikke første gang Apple gjør dette. Cupertino-selskapet gjorde nøyaktig det samme med iPad 3 (den første iPad-en som inkluderer retina-skjermen). IPad 3 økte 0,6 mm over iPad 2 ved å inkludere den berømte Retina-skjermen. I tillegg til skjermteknologien selv, for å flytte antallet piksler som kreves, må du også bytte batteri og andre tekniske aspekter ved enheten, noe som også påvirker den endelige tykkelsen på nettbrettet.

Som de forklarer i Pocket-Lint, forsikrer den japanske bloggen at informasjonen er hentet fra noen produsenter av deksler som stiller ut på en teknologimesse som arrangeres i Kina. Selv om informasjonen er sann, tror vi ikke at en økning i tykkelse på 0,3 mm merkes for en bruker. Fortsatt lurer vi på om de aktuelle sakene vil fungere for det nye nettbrettet.

ipad-mini-2.jpg

Hva tror du? Tror du at forskjellen i tykkelse og bredde vil bli merkbar? Vil det påvirke gjeldende omslag? Fortell oss dine inntrykk.