iPad Mini 2 kommer inn i markedet i svart

IPad Mini 2 ville komme ut i markedet i en farge, svart. Dette er ikke nyheter heller, siden det store flertallet av Apple-enheter som mange av dere kanskje vet er tilgjengelige i to unike farger som er hvite og svarte. Bortsett fra dette, er det selvfølgelig det store utvalget av farger som iPod-serien din er tilgjengelig på, for eksempel. Men hei, hvis du forlater fargetemaet litt til side, må det sies at denne «svarte» ikke vil være den samme som resten av enhetene dine. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPad Mini 2 vil treffe markedet i svart

iPad Mini 2 vil treffe markedet i ripebestandig svart

Det stemmer iPad Mini 2 den ville komme inn i markedet i en enkel svart farge fullstendig fornyet med tanke på egenskaper.

Og det er at gutta fra Phones Review som sier at de har kontakt med Apple-forsyningslinjen, hevder at de bokstavelig talt har fortalt dem:

“IPad Mini har opplevd noen designproblemer med høy toleranse for alle typer riper, men disse vil være fikset neste generasjon med litt annerledes svart.”

Det er tydelig at enhetene manzana De har blitt kritisert mange ganger for deres utrolige letthet å klø. Av denne grunn er vi veldig glade for å vite at de av eplet jobber med et nytt design for iPad Mini 2 som vil være immun mot alle typer riper.

Med dette er det også mer enn åpenbart at den nye iPhone 5S og / eller iPhone 6 også ville være utstyrt med slik teknologi.

For øyeblikket er dette all den informasjonen som er kjent til dags dato.

¿Hva tror du om at Apple endrer materialet til huset til neste iPad Mini 2?