contadores Skip to content

iPad Mini 2 med netthinnevisning kan forsinke til 2014

Produksjonshastighet for lav netthinne kan forsinke ankomst av iPad Mini 2

I følge forsyningskjeden kilder, Apple vil bli forsinket i produksjonen av den fremtidige iPad mini 2 på grunn av problemer med produksjonen av retina-skjermen som er ment å inkorporere enheten. Disse leverandørene har nylig økt produksjonen av disse høyoppløselige skjermer for enheten, så det er mulig at de vil være klare innen utgangen av 2013 eller begynnelsen av 2014, men neppe før.

I følge kilder nær selskapets samlebånd er det betydelige forsinkelser for de nye enhetene, ettersom Apple legger vekt på enhetens batteribesparelser, samt den høye etterspørselen selskapet stiller til forsyningsselskapet. Dette er noen grunner til det forsinkelsen av iPad mini kan bety en lansering i 2014 og ikke om noen uker denne måneden, som ryktes i noen uker.

Selv om en ny iPad-generasjon forventes å starte senere denne måneden, Apple velger kanskje ikke å innlemme Retina-skjermen til den nye iPad mini før i 2014 på grunn av problemer med forbruk og energiforsyning. IPad mini er en relativt liten enhet, så å ha et overlegen batteri for å levere en skjerm som bruker mer er en stor utfordring.

Touch ID kan også være en bremse i produksjonen av iPad Mini 2

Kilder indikerer at Apple vil vente med å lansere den nye neste generasjons iPad mini, til forsyninger ikke er nok til å gi etterspørsel. Dermed forhindrer du at produktet går tom i løpet av de første timene etter salg.

filtraciones-ipad-mini-2

Apple har allerede opplevd dette med flere av produktene sine. IPhone 5s er helt utsolgt og praktisk talt umulig å få tak i nå. I dette tilfellet oppstår produksjonsproblemer på grunn av innbygging av Touch ID-sensoren og utfordringen med å produsere og innlemme den i en så liten enhet.

I tillegg til tillegg til den nye netthetsdisplayet til iPad mini, det er rykter om at den nye generasjonen nettbrett også har innlemmet den nye fingeravtrykkssensoren som monterer iPhone 5s, slik at Apple kan møte et stort problem her med å få produsert sensorene til en akseptabel hastighet.

For noen måneder siden dukket det også opp rykter som hevdet at Apple kunne lansere to versjoner av iPad Mini, slik Appleinsider minner oss om: en modell “lave kostnader”Med spesifikasjoner og funksjoner i mellomklassen og en avansert modell som vil inkludere et Retina-display og en nyeste generasjons prosessor (A7?). Det virker usannsynlig at selskapet faktisk vil gjøre dette og med iPhone-ryktene. “lave kostnader”De har allerede bekreftet at de ikke er interessert i å komme inn i denne sektoren.