iPad Mini 2, nye data er kjent fra skjermen

IPad Mini 2 bringer oss nye spor relatert til skjermen i dag. Og det er at ny informasjon fra Taiwan sier at den neste iPad Mini-modellen vil fortsette å ha netthinnevisning. Tilsynelatende ville produksjonen av disse allerede begynt å distribuere den nye Apple-nettbrettet så snart som mulig.

iPad Mini 2, nye detaljer om skjermen er kjent

Nye detaljer om iPad Mini 2-skjermen er kjent

Som det er normalt i alle enheter på blokken, har vi til dags dato vært vitne til en utall mengde rykter og spekulasjoner relatert til alle aspekter ved det neste iPad Mini 2.

Men denne gangen vil vi informere deg om noe som til dags har virket mest ekte for oss. Den samme informasjonen bekrefter at Apple allerede har valgt leverandøren som skal ha ansvaret for å produsere panelene til sin neste iPad.

Tilsynelatende ville AU Optronics, produsenten av skjermene til den nåværende iPad Mini-modellen, ikke gjenta denne gangen. Det ser ut til at de i blokka skal ansette en ny panelleverandør.

Det hevdes også at denne iPad Mini 2 endelig ville komme med et 7,9-tommers panel på netthinnestørrelse som kan vise en maksimal oppløsning på 2048 x 1536 piksler, samt en tetthet på 324 punkter per tomme.

Denne nyheten kommer fra Taiwans DigiTimes, som ofte rapporterer om kommende Apple-enheter og har en blandet registrering av pålitelighet.

Med dette kommer vi nærmere og nærmere de endelige egenskapene til denne iPad Mini 2. Uten tvil vil dette være en annen enhet som vil gi et stort salg til selskapet, delvis takket være den enorme populariteten og kravet før det til og med ble kunngjort. offisiell form.

Ikke glem å besøke oss for å bli informert til enhver tid om nye detaljer knyttet til iPad Mini 2.