iPad Mini 2 og den mest direkte konkurransen, Acer Iconia W3

Tablet PC-markedet har vært mye mer overfylt i nyere tid, og dette var muligens siden lanseringen av den første iPad i manzana hvorav vil eksistere i nesten 3 år. I løpet av de kommende månedene skal vi være vitne til nye enheter, blant annet den nye iPad Mini 2, den fornyede Nexus 7 eller Acer Iconia W3. De skal alle konkurrere om brorparten av kaken i dagens konkurransedyktige marked. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPad Mini 2 og den direkte konkurransen, Acer Iconia W3

iPad Mini 2 og konkurransen med Acer Iconia W3

Acer Iconia W3 med Windows 8 ble annonsert for ganske nylig, og det er veldig sannsynlig at den vil ha en kamp i løpet av de kommende månedene for å prøve å tiltrekke seg forbrukere. Enheten har en 8,1-tommers LCD-skjerm med en oppløsning på 1280 x 800 piksler og drives av en dual-core Intel Atom-prosessor som kan fungere med en klokkehastighet på 1,8 GHz. Lagring kommer i versjoner 32 GB eller 64 GB utvidbar senere med microSD-kort.

Prisen er $ 349.99 for den billigste versjonen, og dette kan være et stort problem for den nye iPad Mini 2 Apple og den nye Nexus 7. Og er at den nye Nexus 7 forventes å inneholde en firekjerners Qualcomm Snapdragon S4 Pro-prosessor sammen med 2 GB RAM med et frontkamera på 1,3 megapiksler og et bakkamera på 5 megapiksler. Dessverre vil ikke enheten ha muligheten til å øke lagringsplassen som iPad Mini 2.

Av denne iPad Mini 2 En skjerm av netthinnetype som kan vise en oppløsning på 1024 x768 piksler forventes å bli ledsaget av en mye slankere design og drevet av en Apple A6-prosessor.

Som du ser blir konkurransen tøffere, og det er vanskeligere å velge en eller annen enhet.

Det er grunnen til at du ikke vil vite hvilke av de tre enhetene som er nevnt i denne oppføringen du vil bo.

¿Nexus 7, Acer Iconia W3 eller iPad Mini 2?