iPad Mini 2 og iPad 5 ville ha en 64-bits prosessor

Mange av oss venter med stor interesse på å se den offisielle premieren på det nye iPad Mini 2 og iPad 5 fra Apple. Det har vært mange rykter og lekkasjer om disse to enhetene, men inntil Apple bestemmer seg for å kunngjøre dem, kan ingenting bekreftes. Nå ser det imidlertid ut til at iPad mini 2 og iPad 5 kan ha 64-bits prosessorer inne. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPad Mini 2 og iPad 5 ville ha en 64-bits prosessor

iPad Mini 2 og iPad 5 ville ha en 64-bits prosessor

IPhone 5S og 5C ble offisielt avduket av Apple tidligere denne uken, og den nye iPhone 5S har en enormt forbedret prosessor i form av en 64-bits prosessor, A7. Under hovednotatet så vi en demo av det nye Infinity Blade 3-videospillet på iPhone 5S, et strålende eksempel på hvordan 64-biters spillopplevelse gjør en virkelig merkbar forskjell i grafikk.

Ettersom 64-bits prosessoren har kommet til denne nye iPhone 5S, er det nå en reell mulighet for at iPad Mini 2 og / eller iPad 5 (muligens begge) har også den samme Apple A7-brikken. Dette vil være et virkelig skritt fremover for mange mennesker som bruker iPads for å glede seg over favorittspillene sine.

For øyeblikket er det ikke mer informasjon som er offisiell, men det forventes at den nye iPad Mini 2 og iPad 5 presenteres neste oktober. Herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om nyheter eller detaljer som har et slags forhold til de to nye phablets til de fra Cupertino.

Og til leserne våre,Hva med ideen om å være vitne til prosessorer med 64-biters arkitektur på den nye iPad Mini 2 og / eller iPad 5?