iPad Mini 2 vil også ha en billigere versjon

iPad Mini 2 vil også ha en mindre og billigere versjon av dette. Og det ser ut til at vi kommer nærmere en økonomisk modell av iPad. Dette vil øke salget av enheter av eplet ytterligere, siden brukere med mindre kjøpekraft med en modell til en slik pris også kunne glede seg over selskapets produkter. Trenger Apple virkelig dette?

iPad Mini 2 vil også ha en annen billigere versjon

iPad Mini 2 vil også ha en billigere versjon

Som mange av dere allerede vet, dette iPad Mini 2 har vært et av de mest behandlede temaene i løpet av de siste ukenes. Med tiden har vi vært vitne til alle slags rykter og spekulasjoner knyttet til alle aspekter av neste nettbrett manzana.

Det har også vært mye spekulasjoner om en “redusert” versjon av iPad i både funksjoner og pris, og det ryktes nå at denne reduserte versjonen av iPad ikke ville være noe mer enn en ny variant av iPad. iPad Mini 2.

I tillegg bekrefter de samme kildene at begge iPad-modellene kunne presenteres senere i år.

Når det gjelder prisen for den “billige” versjonen av den såkalte iPad Mini 2, er det forventet at den kan kjøpes for rundt 200 euro. Uten tvil en mer enn rimelig pris hvis vi tar hensyn til dens opprinnelse og at den vil være i stand til å nå mange brukere med mindre kjøpekraft.

Uten tvil er tiltak som disse mer enn nødvendig i et marked der konkurransen tilbyr bedre og bedre produkter til lavere priser.

Den nåværende brukeren ønsker å ta med seg maksimal kraft ved å bruke minst mulig penger, og dette er slik og alltid vil være.

Og du,Hva forventer du av denne iPad Mini 2?