iPad Mini 2 vil øke oppløsningen på skjermen

Han iPad Mini 2 Det ville være utstyrt med en høyere oppløsning på skjermen i henhold til de siste rapportene som ble publisert av en prestisjefylt analytiker relatert til sektoren. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

iPad Mini 2 vil øke oppløsningen på skjermen

iPad Mini 2 vil øke oppløsningen på skjermen

Og det har gått flere dager siden vi snakket med deg om alt som har med det nye å gjøre iPad Mini 2 fra Apple. Til dags dato har vi vært i stand til å være vitne til alle slags rykter knyttet til hvert eneste aspekt av den nye Cupertino-nettbrettet.

Vi snakker også om skjermen på dette iPad Mini 2, som var forventet å opprettholde den samme oppløsningen som den nåværende iPad Mini-modellen. Men nå bekrefter nye bekreftelser fra den prestisjetunge KGI-analytikeren, Ming-Chi Kuo, at denne nye iPad Mini vil ha en høyere oppløsning enn forgjengeren.

Dette høres utvilsomt ganske logisk ut siden hovedtablettene til konkurransen tilbys med høyere oppløsninger enn forventet å bli sett i denne nye iPad Mini 2.

Men selv om dette iPad Mini 2 øker oppløsningen på skjermen merkbart, uttaler den samme KGI-analytikeren at det ikke vil bli flere endringer i panelet til dette, og at Apple vil fortsette å velge netthinnen i denne nye utbetalingen.

Hvis alt viser seg å være sant, er det bare noen få dager igjen til offisielt å vite alle aspekter av dette iPad Mini 2 at så mange hodepine har gitt oss til dags dato.

¿Du ser frem til denne nye iPad Mini 2?