iPad Mini 2 ville ikke ha med seg en fingeravtrykksleser for å beholde prisen

I dag kommer vi tilbake til å snakke om Apple-rykter og i dette tilfellet om iPad Mini 2 og i dette tilfellet er det GSM Arena som samler dem, og de lekkede bildene ser ut til å være ugjendrivelig bevis på dette.

Hvis vi fortsatt assimilerer hva Touch ID på iPhone 5sMed Apple-arrangementet for å avsløre sine nye nettbrett rett rundt hjørnet, var det få som ikke kunne si at muligheten for at fingeravtrykksleseren er inkludert på nettbrettet ikke er til stede.

I følge lekkasjene virket det som en selvfølge at iPad 5 ville komme med fingeravtrykksleseren. Men Hva med iPad Mini 2?

Bildene som vi nettopp viste deg ser ut til å være de siste av lekkasjene på andre generasjon av iPad Mini, og de ville løse spørsmålet og konkludert med at iPad Mini 2 det ville ikke bringe en fingeravtrykksleser til å beholde prisen.

Teorien vil gi mye mening, fordi det må huskes at det antas at iPad Mini 2 kommer med Retina Display, noe som betyr at det kommer med en ekstra kostnad å ta hensyn til.

En del av suksessen med iPad mini skyldtes sin mer eller mindre overkommelige pris, så å inkorporere begge teknologiene ville utløse den, og kanskje gi effekten at Iphone 5c, som til slutt ikke helt overbeviser markedet på grunn av den lille forskjellen med iPhone 5s.