iPad Mini 2 ville ikke ha skjerm av netthinnetype

Mange forbrukere forventer fortsatt iPad mini 2 Det vil bli presentert senere i år med en Retina-skjerm, men en DisplaySearch-analytiker tror ikke det vil skje. I stedet tror NPD DisplaySearch-analytiker Richard Shim at Apple vil følge samme linje som iPhonene sine på sine nye iPads. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPad Mini 2 ville ikke ha skjerm av netthinnetype

iPad Mini 2 ville ikke ha skjerm av netthinnetype

Shim mener at iPad mini 2, som kommer til høsten, vil tilby oss store endringer internt og en mye slankere design (som om en iPhone fulgt av en “S” var involvert), og vil bli fulgt av en 3. generasjons iPad Mini som vil nå ” tidlig neste 2014 «og denne ville jeg ha en Retina-skjerm.

Kort sagt, og etter uttalelsene fra denne analytikeren, kunne vi definere iPad Mini 2 som en ren oppdatering av den nåværende iPad Mini med små forbedringer internt.

Selvfølgelig skal vi merke oss at Shim forrige måned sa at LG økte produksjonen av retina-skjermer til iPad Mini. Derfor står vi ikke overfor en av de mest pålitelige kildene. Og det er at hvis det ser ut for oss noe logisk en “oppdatering” av den nåværende iPhone 5, med mulig utgang av en iPhone 5S, kan vi ikke si det samme om iPad Mini. Herfra tror vi ikke at Apple vil lansere en “oppdatering” av sin nåværende iPad Mini på så kort tid.

Uansett må det tas i betraktning at alt kan skje i teknologiens verden. Fra Planeta Red vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter relatert til dette iPad Mini 2.