IPad Mini 2 ville ikke komme alene

IPad Mini 2 ville ikke komme alene ifølge de siste rapportene. Og er at iPad Mini har vist seg å være en enorm suksess for Apple til tross for den økende konkurransen fra Android-plattformen. I likhet med andre selskaper jobber Apple allerede for å få en ny oppdatering til enheten så snart som mulig. Nå bekrefter de nye publikasjonene at vi i løpet av kommende 2014 ville være vitne til to nye iPad-modeller.

iPad Mini 2 ville komme sammen med en annen modell på kort tid

IPad Mini 2 ville komme veldig godt ledsaget

Og det er at vi frem til i dag har hørt alle slags rykter og spekulasjoner relatert til iPad Mini 2. Men nå, en berømt og prestisjetung analytiker ved NPD DisplaySearch, sier at Bortsett fra den nye iPad Mini 2, har selskapet allerede begynt å jobbe med en tredje versjon av enheten. som vil være klar til å bli utgitt i løpet av første kvartal 2014.

Det antas at denne nye iPad-modellen også vil være utstyrt med netthinneskjerm, men med en fullstendig fornyet og mye kraftigere prosessor. Dette ville være noe som lanseringen av iPad 4, som kom bare seks måneder etter den forrige iPad-modellen.

Det er også muligheten for at de bruker en teknologi som ligner på den som brukes på skjermen til den nåværende iPhone 5.

Utvilsomt bør alle de som var interessert i å skaffe seg en iPad Mini 2 revurdere den siden bare noen måneder senere kunne en ny modell lanseres, som sikkert vil bli identifisert under navnet iPad Mini 3.

Kan en enhet virkelig forbedres så mye med bare seks måneders mellomrom? Det må huskes at mange brukere av iPad 4 viste alvorlig misnøye med fordelene den ga hvis den ble sammenlignet med den forrige modellen.

For øyeblikket er slik informasjon bare rykter som godt kan gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av de påfølgende dagene.

Det som er klart, er at denne nyheten, hvis den viser seg å være sann kunne ta et stort antall salg til neste iPad Mini 2.