iPad Mini 2 ville konvertere kantene på skjermen

Det har vært mye spekulasjoner de siste månedene om det neste iPad Mini 2 og spesifikasjonene som følger med. Enheten forventes å komme om et par måneder, og nå er det en mulighet for at det nye Apple-nettbrettet har kanter på skjermen som kan brukes til å øke størrelsen på enhetspanelet. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPad Mini 2 ville konvertere kantene på skjermen

iPad Mini 2 kan dra nytte av kantene

Det er trodd at iPad Mini 2 Den vil bli utgitt til høsten sammen med iPhone 5S, men det ser ut til at Apple nylig har fokusert på en ny patent som lar deg dra full nytte av kantene på det nye nettbrettet. Dette vil tillate brukere å bruke kantene på enheten for å øke brukbar størrelse på skjermen. Som forklart i patentet, ville vi ha muligheten til å gjøre iPad Mini 2-skjermen utvidet til kantene på den.

Hvis dette patentet viser seg å være ekte, ville alle ryktene om en grenseløs iPad Mini 2 bli ødelagt. Uten tvil, hvis kantene gir oss muligheten til å brukes når vi vil, ser vi ikke noe ulempe for det nye Apple-nettbrettet å ha disse.

Som vi allerede har sagt, bruken av grensen i dette iPad Mini 2 Det vil være til brukerens smak. I tilfelle ikke ønsker å forstørre skjermen til enheten, kan brukeren deaktivere et slikt alternativ slik at grensen bare forblir der, på grensen.

Dette kan gjøre rammeområdet lysere og gjøre det gjennomsiktig til ugjennomsiktig og endre fargen. I visse situasjoner kan denne teknologien få grensen til å forsvinne helt når vi for eksempel så på en video.

Uten tvil en flott teknologi som vil hjelpe oss å få mest mulig ut av skjermen på vår iPad Mini 2.