iPad Mini 2 vist i en ny design

IPad Mini 2 vises i et utrolig nytt designkonsept. Denne nye gjengivelsen er også ledsaget av en serie tekniske spesifikasjoner som vi viser deg nedenfor.

iPad Mini 2 vist i en ny design

iPad Mini 2 vist i en ny design

Som det vanligvis skjer på enhetene til de store merkene i det nåværende markedet, vises disse i et stort antall mulige konsepter før de offisielt presenteres. Dette er tilfelle av iPad Mini 2, som allerede har vært målet for en enorm mengde rykter og spekulasjoner relatert til alle dens aspekter.

I dag ønsker vi å vise deg et nytt designkonsept for det nye Apple-nettbrettet. I denne nye gjengivelsen blir vi vist en iPad Mini 2 med nesten ikke-eksisterende kanter og en tykkelse som følger den samme banen.

Distribusjonen av tastaturet ser ut til å være at det forblir nesten intakt hvis det sammenlignes med det fra tidligere modeller. Blant spesifikasjonene finner vi en sjenerøs 7,9-tommers skjerm av retina-typen som kan vise oss en hyggelig oppløsning på 2048 x 1536 piksler, samt en tetthet på 324 punkter per tomme.

Dypt inne er denne iPad Mini 2 drevet av en kraftig Apple A6X-prosessor. I det fotografiske avsnittet er vi overrasket med et 8-megapiksel bakkamera som også er komplementert av et annet 2-megapiksel foran kamera, hvis bruk hovedsakelig er fokusert på videosamtaler.

Han iPad Mini 2 vil bli tilbudt i tre forskjellige versjoner hvis vi snakker om intern lagring. Blant disse kunne vi velge 16, 32 eller 64 GB, som som vanligvis er tilfelle i enhetene til eplet, disse kunne ikke utvides i fremtiden på noen måte.

Konsepter og flere konsepter som gjør noe med oss mer utholdelig og venter på neste Apple-nettbrett.

Som vi alltid gjør i denne type innlegg, er det nå når vi gjerne vil vite førstehånds meningene fra leserne våre i denne forbindelse.

Hva synes du om dette nye konseptet?. Tror du det er i nærheten av å være den endelige utformingen av iPad Mini 2?.