iPad Mini 2 vs.  Apple iPad Mini 3 - Sammenligning

iPad Mini 2 vs. Apple iPad Mini 3 – Sammenligning

Sammenligning mellom den nye iPad Mini 3 og den forrige iPad Mini 2

Vi er fremdeles inne i en bakrus hovednotatet som Apple holdt i går og der vi kunne se noen ganske interessante nyheter. Vi vet allerede at når Tim Cooks gutter forbereder en begivenhet, kan vi forvente hva som helst.

Uansett, i løpet av de siste årene har vi kunnet se hvordan før hendelsene har det vært uendelig mange rykter relatert til de aktuelle enhetene som skulle (eller forventes) presenteres. På den ene siden, nysgjerrigheten ved å ville vite hvordan de vil være og hvilke egenskaper de nye enhetene vil ha, gjør at vi ønsker å vite alle detaljene knyttet til det. Men det er riktig at jeg derimot ønsker at det skal være magien med å ikke vite hva vi finner, utover det vet vi enhetene som vil bli presentert.

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-12

Hvis vi gjør litt minne, vil vi huske det vi visste allerede utseendet til den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus før Tim Cook presenterte dem på Flint Center i Cupertino, siden selv om de var ubekreftede rykter, pekte de alle i samme retning og fikk det til å se ut som om de var på rett vei. Noe som som vi allerede vet, Det endte med at den ble produsert med den offisielle presentasjonen av enhetene.

iPad Mini 2 vs iPad Mini 3

I denne anledningen presenterte Apple for hele verden de nye iPad Air 2 og Mini 3, selv om det må innrømmes at i tilfelle den lille broren det var ikke så mange nyheter. Selv om det ikke betyr at den kom uten, selvfølgelig.

Vi har allerede fortalt deg det i en annen sammenligning den nye iPad Air 2 har den nye A8X-prosessoren, er utstyrt med en bedre skjerm M8-prosessor og den er også 1,4 mm tynnere og 32 gram lettere enn forgjengeren. Imidlertid finner vi at den nye Mini 3 inkluderer samme A7-prosessor og M7-prosessor som allerede eksisterte i forrige modell. Skjermen som er inkludert i den nye modellen har heller ikke det nye laminatet og belegget til den større modellen, og opprettholder fortsatt dimensjoner og vekt på den eldre modellen.

På den annen side har kameraet til nye Mini 3 de samme funksjonene som allerede var sett i modellen fra i fjor, men denne gangen fungerer med den nyeste versjonen av iOS 8. For å se mer detaljene om egenskapene og forskjellene mellom begge enhetene, kan du se nedenfor Sammenligning mellom iPad Mini 3 og Mini 2:

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-1

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-2-

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-3-

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-4-

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-5

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-6

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-7

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-8

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-9

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-10

ipad-mini-3-vs-ipad-mini-11

Som du ser i denne sammenligningen, forskjellene mellom begge enhetene er ikke for store, så de som allerede har Mini 2, vil kanskje ikke oppdatere. Selvfølgelig vil det være en beslutning du må ta. Den største forskjellen, i dette tilfellet, Vi har kunnet se den mellom den nye iPad Air 2 og den forrige Air.

Tror du de nye funksjonene som følger med i iPad Mini 3 er nok til å oppdatere, eller tror du de er utilstrekkelige? Diskuter din mening med oss ​​og ikke glem at du kan dele denne artikkelen med vennene dine ved hjelp av knappene ovenfor.