contadores Skip to content

iPad Mini 3: Kommer den til Keynote 16. oktober?

Torsdagens neste hovednotat kan være nøkkelen til iPad Mini 3

Denne torsdagen vil Apple vise nyheter i grunntonen. Blir iPad Mini 3 blant dem? Hvis vi ser tilbake, ble den siste Mini-modellen lansert for snart ett år siden, lenge nok til å se en ny Mini-modell denne torsdagen.

Apple har allerede vist fremgangen med den nye iPhone 6, nå er det kanskje på tide å bruke den nye teknologien på 7-tommers iPad-serie. La oss gå gjennom det vi vet så langt om den nye modellen.

Hva kan iPad Mini 3 tilby?

Til nå har Apple fokusert på den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus, det er sannsynlig at de nå jobber med de nye iPad-modellene, siden vi har kunnet se bilder av en påstått Air 2-prototype for noen dager siden.

ipad-mini-3-keynote-eple-2

Det er logisk og sannsynlig at vi 16. oktober får se noe av den nye iPad Air 2, siden det er mange rykter som har dukket opp de siste ukene. Men Mini 3, hvis det heter det på slutten, er det ikke kjent om den vil være til stede på slutten. Hvis vi fokuserer på funksjonene som har blitt lekket fra den nye Air 2 og også ser på funksjonene til den nye iPhone 6, Kanskje er denne nye Mini 3-modellen slankere og inkluderer den berømte gyldne fargen, som Apple bruker på alle sine nye enheter.

Hvorfor ikke, det er mulig det også monter den nye A8-prosessoren, inkluderer 1 eller 2 GB RAM, designet ligner det vi kjenner fra iPad Air 2, nye volumknapper nærmere kanten og et nytt høyttalergitter som ligner på iPhone 6. Også en ny mikrofon på baksiden, ved siden av det mulige kameraet 8Mp, for å redusere støy når du bruker hovedmikrofonen og Touch ID-fingeravtrykssensoren. Alt dette kan implementeres i den nye Mini 3 og til hvilken pris ?.

I tillegg til de lekke ryktene, har det også vært spekulasjoner om at de nye nettbrettene vil forlate tidlig i 2015, og vi vil ikke se noe av dem denne uken. IPad-salget har gått ned det siste kvartalet, kanskje på grunn av iPhone 6 Plus, som har en 5,5-tommers skjerm som gjør den såkalt phablet. Men kanskje har Apple tenkt å forbedre salget, og det vil føre til presentasjon av de nye modellene denne uken.

Denne torsdagen 16. oktober vil vi svare på spørsmål på Keynote

Det er best å vente noen dager på at Apple kommer med presentasjonen, som er full av forventning i år og som du kan følge live fra iPadizate.

ipad-mini-3-keynote-eple-3

Det er mange rykter som peker mot mulig presentasjon av iPad Air 2, det nye operativsystemet til Apple OS X Yosemite, en ny modell av iMac, med en 27-tommers netthinneskjerm og en 5K-oppløsning, og hvorfor ikke, Mini 3 og en 12,9-tommers modell, iPad PRO. Det er mange nye funksjoner, og kanskje er de ikke alle, men forhåpentligvis er ikke Mini 3 en av dem.

Om et par dager vil vi legge igjen tvil, nærmere bestemt 16. oktober kl. 18.00 i Spania vil vi se Apple-grunntonen og bekrefte om ryktene stemmer.

Tror du at vi får se Mini 3? Fortell oss hva du forventer å se i Apples torsdag 16. oktober.