contadores Skip to content

iPad Mini 3: Mulige funksjoner i den nye Apple iPad Mini

Oppdag noen av funksjonene som iPad Mini 3 kan ha

Da Apple ga ut den første generasjonen av iPad Mini, var det mange skeptikere som trodde at den ikke ville lykkes, blant annet fordi prisen var høyere enn forventet. Men saken skjedde ikke og Om en knapp uke lanserer Apple Mini 3, den tredje generasjonen av det 7,9-tommers nettbrettet. Per i dag vet vi knapt noen data om det, men vi vil sammenstille de mulige egenskapene det antas å ha.

Mini 3 skal etter planen offisielt bli presentert 16. oktober sammen med iPad Air 2 i neste Apple Keynote, selv om ville ikke treffe markedet før i 2015, som vi nevnte tidligere i morges.

ipad-mini-3-posible-caracteristicas-2

Når det gjelder prisen på iPad Mini 3, har vi heller ikke mye data, men det antas det kan øke ca € 50 sammenlignet med prisen på den nåværende Mini 2. Men la oss snakke om de forskjellige funksjonene knyttet til både design og interne komponenter som vil være en del av Mini 3. La oss komme i gang!

IPad Mini 3 vil dele funksjoner med Air 2

I følge ryktene kunne Mini 3 dele noen funksjoner med sin eldre bror, iPad Air 2. Blant annet antas det at vil integrere den nye A8-brikkeprosessoren og M8-bevegelsesprosessoren, begge integrert i den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

En annen funksjon de vil dele er RAM, som vil være 2 GB, 8 megapiksler bakkamera sensor eller fargen på bakskallet: sølv, grå plass og gull.

ipad-mini-3-posible-caracteristicas-3

På den annen side antas det at iPad Mini 3 vil komme på markedet i fire forskjellige versjoner, avhengig av intern lagring: 16, 32, 64 og 128 GB, akkurat som den nåværende modellen, selv om det er rykter om at versjonen med lavere kapasitet kan forsvinne.

Også, Mini 3 ville ha NFC-tilkobling for å støtte Apple Pay, den nye mobilbetalingstjenesten som er lansert av selskapet, samt den etterlengtede Touch ID-fingeravtrykssensoren, integrert for første gang i iPhone 5, og som helt sikkert vil være en del av alle iDevices fra nå av.

ipad-mini-3-posible-caracteristicas-4

Blir iPad Mini 3 30% tynnere?

I følge et rykte som dukket opp i juli i fjor, kunne Mini 3 være 30% tynnere enn den nåværende versjonenDet har til og med blitt kalt Mini Air.

IPad Mini 2 har for tiden en tykkelse på 7,5 millimeter, mens den nye Mini 3 kan være bare 5 millimeter tykk. Dette vil også resultere i en mye lettere enhet, derav muligheten for at den vil bli kalt med navnet “Air” på samme måte som 9,7-tommers nettbrett.

På iPadizate | De første bildene av iPad Air 2